back to top
17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Άρη

Διαβάστε επίσης

Τη μάχη της πρώτης θέσης την κέρδισε ο Ολυμπιακός, αφού πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με σκορ 2-1 του Άρη. Έτσι η κορυφή πλέον είναι “ερυθρόλευκη” με τους πρωταθλητές να απολαμβάνουν τη μοναξιά της και υποχρεώνοντας στην πρώτη του ήττα τον αξιόμαχο Άρη. Οι “ερυθρόλευκοι” έχοντας σε φοβερή βραδιά τον Φορτούνη, που έφτιαξε τα δύο γκολ της ομάδας του και τον Μπουχαλάκη σε ρέντα που σκόραρε δύο φορές έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη ασφαλείς και πρωτοπόροι. Ο Άρης απείλησε τους Πειραιώτες, αφού μείωσε στο 74′ με τον Μπερτόγλιο και διεκδίκησε μέχρι τέλους το βαθμό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από ένα ματς που το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις.

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής: Μπέμπεκ (Κροατία)

Σκόρερ: 29′ Μπουχαλάκης, 47′ Μπουχαλάκης

Κίτρινες: 40′ Σεμέδο, 60′ Σισέ, 83′ Φορτούνης, 74′ Μπερτόγλιο

Συνθέσεις:

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84′ Γκανέα), Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα (69′ Μπερτόγλιο), Ματέο Γκαρσία (57′ Σίλβα), Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (57′ Λόπεθ)

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (90+10 Πέπε), Καμαρά, Εμβιλά, Λοβέρα (63′ Μασούρας), Φορτούνης (84′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (83′ Κάιπερς).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα