back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

«Ο κινηματογράφος θα μείνει ζωντανός»: το Micro μ festival έρχεται φυσικά και ψηφιακά

Διαβάστε επίσης

10 χρόνια Micro μ : IMΜF 2020

Η δέκατη επετειακή διοργάνωση του International Micro μ Festival έρχεται να μας θυμίσει αυτά που έχουν πραγματικά σημασία και με έναν περίεργο τρόπο να υπογραμμίσει την αξία της ιδέας που πριν μια δεκαετία ξεκινήσαμε, να ενώσουμε “ζωντανά” μέσω της τεχνολογίας το κινηματογραφικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Το 10ο επετειακό IMΜF μπορεί λοιπόν να μην έχει πυροτεχνήματα αλλά από 26-29 Νοεμβρίου θα βρεθεί με συνέπεια όπως κάθε χρόνο δίπλα στο κοινό του σε συνεργασία με την Ψηφιακή Πλατφόρμα του FESTHOME. Με τον τρόπο αυτόν θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε τόσο το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, στις 28/11, που αποτελείται από 15 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, όσο και το Διεθνές που θα προβάλλει επιλεγμένες ευρωπαϊκές ταινίες μικρού μήκους, όλες με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ. Παράλληλα για ακόμη μια χρονιά το κοινό θα κληθεί με την ψήφο του να επιλέξει την φετινή αγαπημένη του ελληνική ταινία μικρού μήκους.

Ταυτόχρονα, επειδή οι διοργανωτές του Micro μ  festival θεωρούν τα θέατρα και τους κινηματογράφους από τους πιο ασφαλείς χώρους αλλά και επειδή επιθυμούν, έστω και συμβολικά φέτος, να διατηρήσουν την άμεση επικοινωνία με το κοινό αποφάσισαν με ασφάλεια και τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας να προβάλουν το φεστιβάλ και με φυσική παρουσία στις πόλεις όπου αυτό θα επιτρέπεται κατά τις ημέρες διεξαγωγής του. Έτσι λοιπόν, με πολλή χαρά όπως κάθε χρόνο θα γιορτάσουν «ζωντανά» τη ζωή και τον πολιτισμό απ’ άκρη σε άκρη της χώρας και μέχρι όπου μας ταξιδέψει για άλλη μια χρονιά, η μεγαλύτερη ψηφιακή αίθουσα που έχουμε μέχρι σήμερα στήσει.

Περισσότερες πληροφορίες για τις φυσικές προβολές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα