back to top
19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τριπλή επίθεση Πέτσα στον ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση

Διαβάστε επίσης

Τριπλή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα που συνδέονται με την πανδημία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Για το πρόβλημα που προέκυψε με την τηλεκπαίδευση και ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως ο Σ. Πέτσας χαρακτήρισε “αστείο” το συγκεκριμένο αίτημα, ενώ ανέφερε πως “αυτογελειοποιούνται” όσοι έσπευσαν να τουϊτάρουν χωρίς προηγουμένως να έχουν ενημερωθεί πως η κατάρρευση του συστήματος οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα της εταιρίας, φωτογραφίζοντας έτσι και τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηλιόπουλου που είχε αναρτήσει νωρίτερα αιχμηρό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τη φράση “το βασικό πρόβλημα στη χώρα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχει αντιπολίτευση” ο Σ. Πέτσας σχολίασε το αίτημα του Α. Τσίπρα για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και ορισμό Υπουργού Υγείας κοινής αποδοχής. “Εχει Υπουργό Υγείας , ο οποίος φέρει σε πέρας το έργο του με πολλή μεγάλη επιτυχία και αυτό που έχει μεγάλη σημασία για το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών είναι ότι δεν πρόκειται για πολιτική απόφαση. Είναι μια πρόταση που δεν έχει καμία σχέση με την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα. Θα κρίνουν οι πολιτικοί αρχηγοί ποιο είναι το επίπεδο επιδημιολογικής κατάσταση τη χώρας? Είναι δεδομένο. Και αυτό αποτυπώνεται από τις εισηγήσεις των ειδικών και η υπεύθυνη κυβέρνηση παίρνε τις αποφάσεις της” ανέφερε ο Σ. Πέτσας.
Η τρίτη αιχμή- μήνυμα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου εναντίον του στελέχους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Κ. Μυλώπουλου με αφορμή μια ανάρτηση του στο fb με την οποία υιοθετούσε “καταγγελίες” πως στην Θεσσαλονίκη ο ΕΟΔΥ ενημέρωνε πολίτες πως ειναι θετικό στο τέστ του κορονοϊου δίχως αυτή να το έχουν κάνει.
Ο Σ. Πέτσας κάλεσε τον κ. Μυλόπουλου να ζητήσει συγνώμη για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλά από την στιγμή που αυτό δεν έχει συμβεί τον κάλεσε να αποδείξει τις καταγγελίες του στη δικαιοσύνη, αφού εναντίον του έχει στραφεί και η διοίκηση του ΕΟΔΥ.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα