back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Γ. επί της Παρί Σεν Ζερμέν

Διαβάστε επίσης

Απόψε  ξεκίνησε η φάση των ομίλων του Champions League με τις αναμετρήσεις των ομάδων και τη μάχη που θα δώσουν ως τον Δεκέμβριο για τη διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων σε κάθε γκρουπ που οδηγεί στους «16» του θεσμού.

Ήδη στα δύο πρώτα παιχνίδια η Γιουβέντους για τον 7ο όμιλο πήρε μεγάλο διπλό στο Κίεβο επί της Ντιναμό με 0-2 και δις σκόρερ τον Άλβαρο Μοράτα, ενώ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε και η Κλαμπ Μπριζ επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη με γκολ στο 93′ (1-2) για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης.

Όπως και πριν από 1.5 χρόνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «άλωσε» το Παρίσι και πάλι με τον Μάρκους Ράσφορντ να σκοράρει και να χαρίζει στους «κόκκινους διαβόλους» το μεγάλο «διπλό» στο ντέρμπι του «πρώτου πιάτου» της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League απέναντι στην Παρί (2-1).

Η Γιουνάιτεντ με τον ίδιο παίκτη, μόνο που αυτή την φορά δεν σκόραρε στις καθυστερήσεις αλλά λιγο πριν από το φινάλε, θριάμβευσε στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού, επικρατώντας με 2-1 της Παρί.

Η Μπαρτσελόνα έκανε «ζέσταμα» ενόψει clasico (5-1 την Φερεντσβάρος), ενώ μεγάλες νίκες πέτυχαν Λάτσιο και Λειψία απέναντι σε Ντόρτμουντ (3-1) και Μπακσασεχίρ (2-0).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα