back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της ιστορικής δίκης της Χρυσής Αυγής. Στις 11 το πρωί η εισαγγελέας Έδρας θα αγορεύσει επί του ανασταλτικού αποτελέσματος των ποινών. Θα ακολουθήσει η δευτερολογία των συνηγόρων υπεράσπισης. Η τελική απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί το βράδυ ή το αργότερο την Τρίτη.

Με 50 επιπλέον κλίνες ΜΕΘ ενισχύεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 10.30 το πρωί, στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ.

9 ακόμη θανάτους και συνολικά 509 από την αρχή της πανδημίας ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ.. 84 ασθενείς Covid-19 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 438 είναι τα νέα κρούσματα. Από αυτά τα 164 στην Αττική. Υψηλό παραμένει το επιδημιολογικό φορτίο σε Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Κοζάνη, Καστοριά και Λάρισα.

Νέο πακέτο περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, εξήγγειλε -σε τηλεοπτικό του διάγγελμα – ο Ιταλός Πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, προκειμένου όπως είπε να αποφευχθεί ένα νέο lock down που θα επέφερε ένα τεράστιο πλήγμα στην οικονομία. «Η κατάσταση είναι κρίσιμη, η κυβέρνηση είναι παρούσα αλλά ο καθένας πρέπει να προσφέρει την συμβολή του», είπε χαρακτηριστικά

Νέους περιορισμούς στις κοινωνικές, οικονομικές και αθλητικές δραστηριότητες εξήγγειλαν την Κυριακή η Ιρλανδία και η Ελβετία».

Για έναν περίπου μήνα θα ισχύσει το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις εννέα το βράδυ έως τις έξι το πρωί, στο Παρίσι και άλλες 8 μεγάλες πόλεις της Γαλλίας.

Την αύξηση της στρατιωτικής θητείας από τους 9 στους 12 μήνες προανήγγειλε από τη Θάσο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Από το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης θα αρχίσουν να πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων των αναδρομικών. Το ποσό που θα πάρουν οι συνταξιούχοι φτάνει έως και τις 11 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο μέσος όρος διαμορφώνεται στα 1.116 ευρώ.

Ο Ερσίν Τατάρ, εκλεκτός της Άγκυρας με ποσοστό 51,74% είναι ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων στα κατεχόμενα. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Μουσταφά Ακιτζί έλαβε ποσοστό 48,26%. Συγχαρητήρια έσπευσαν να στείλουν ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κάνοντας λόγο για ‘’από κοινού προσπάθεια για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων στην Ανατολική Μεσόγειο’’. Με αιχμές για το αδιάβλητο της διαδικασίας, ο ηττημένος Μουσταφά Ακιτζί, ευχήθηκε καλή τύχη στους Τουρκοκύπριους και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό πολιτική.

Σε επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία καλεί τους υποστηρικτές του ο ISIS. Με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτος κατηγορεί τη Σαουδική Αραβία ότι στήριξε την εξομάλυνση των σχέσεων του αραβικού κόσμου με το Ισραήλ και καλεί σε μαζικές επιθέσεις σε αγωγούς πετρελαίου, εργοστάσια υποδομές και επιχειρήσεις.

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις εσωτερικών πτήσεων σήμερα και αύριο, λόγω της στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Αναλυτικότερα στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www. Athina984.gr

Με την αυτόφωρη διαδικασία θα συλλαμβάνονται όσοι κακοποιούν ζώα, όπως ορίζει εγκύκλιος του Αρείου Πάγου, με αφορμή τη μετατροπή του σχετικού αδικήματος σε κακούργημα.

Στην Πλατεία Αμερικής, στην 6η δημοτική κοινότητα, θα βρίσκονται από τις επτά και μισή το πρωί τα συνεργεία καθαριότητας και αποκατάστασης του Δήμου Αθηναίων.

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κυριακάτικη κλήρωση του τζόκερ με αριθμούς 15, 29, 31, 37, 44 και τζόκερ το 15. Περισσότερα από ένα εκτ ευρώ μεταφέρονται στην κλήρωση της Τρίτης.

Στην αθλητική επικαιρότητα…

Η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ ολοκληρώνεται στις επτά και μισή το απόγευμα με την αναμέτρηση Λαμία – Παναιτωλικός.

Στα σκορ της Κυριακής

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 1 –1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: 2 – 2

Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης: 1 – 3

Και ο καιρός στην Αττική….

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές έως το απόγευμα. Άνεμοι από βορειο ανατολικές διευθύνσεις έως έξι μποφόρ. Θερμοκρασία στην πρωτεύουσα από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα