back to top
18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να γράψει ιστορία. Υποδέχεται την Κράσνονταρ στο γήπεδο της Τούμπας, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 της Ρωσίας και να πάρει για πρώτη φορά το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions LeaguE, με στόχο την πρώτη παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (22:00, Cosmote Sport 1).

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στη Ρωσία, όμως στάθηκαν άτυχοι και ήρθε το τελικό 2-1 που δεν είναι απαγορευτικό για να διεκδικήσει τον μεγαλύτερο στόχο της ιστορίας του. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει κατά τα 10/11 τον ΠΑΟΚ με την ίδια ενδεκάδα της πρώτης αναμέτρησης.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και ως φουλ μπακ τους Γιαννούλη και Κρέσπο. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Στα άκρα θα παίξουν οι Πέλκας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Τσόλακ ή ο Τζόλης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Μιχάι, Εσίτι, Νινούα και Σβιντέρσκι. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπίσεσβαρ.

Από την πλευρά τους, οι Ρώσοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Σαφόνοφ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Βιλένα, Όλσον, Σουλεϊμάνοφ, Καμπελά, Κλάεσον, Μπεργκ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα