back to top
25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Αύξηση ρεκόρ των κρουσμάτων κορονοϊου στην Αττική. Απο τα 416 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, τα 240 βρίσκονται στην Αττική. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 79 ασθενείς. Με τους πέντε νέους καταγεγραμμένους θανάτους, τα θύματα είναι πλέον 388 συνολικά στη χώρα.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ έχουν πραγματοποιήσει περισσότερους από 2.600 ελέγχους τις τελευταίες 5 ημέρες σε πλατείες του κέντρου της Αθήνας. Έχουν ανευρεθεί συνολικά 61ς θετικοί πολίτες στον ιό, εκ των οποίων οι 34 είναι αλλοδαποί.
Η δράση αυτή θα συνεχιστεί σε περιοχές της Αθήνας με μεγάλη κινητικότητα του ιού

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, από τους χειρισμούς της για την πανδημία και την οικονομία μέχρι και την εξωτερική πολιτική, περιλαμβάνει η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά τη πολύωρη συνεδρίασή του. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στην κυβέρνηση «εγκληματικές ευθύνες για την έξαρση της υγειονομικής κρίσης», ότι δεν προετοίμασε το ΕΣΥ, δεν αύξησε τον αριθμό των ΜΕΘ, δεν προσέλαβε μόνιμο και επικουρικό προσωπικό, ότι «όχι απλώς δεν κατάφερε να εγγυηθεί το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων αλλά πυροδότησε μια πρωτοφανή κρίση στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Την αποφυλάκισή του διεκδικεί με προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής του κράτησης που κατέθεσε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας ο εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της Folli Follie Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Τρεις εβδομάδες μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές Τρικάλων, ο γιος του ιδρυτή της Folli Follie διατυπώνει τις αντιρρήσεις του για τους λόγους για τους οποίους ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν επιβεβλημένη την προσωρινή του κράτηση, αμέσως μετά την απολογία του για σειρά κακουργηματικών πράξεων.

Η δικογραφία της Folli Follie έχει πλέον διαβιβαστεί στο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει επί του αιτήματος του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου.

Στις ΗΠΑ και λίγο πριν το πρώτο debate- στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας- ανάμεσα στους δύο υποψήφιους οι δημοσκοπήσεις δίνουν «καθαρό» νικητή.

Η εμπειρία, ωστόσο, των εκλογών του 2016, δεν επιτρέπει την απόλυτη αναφορά σε κανένα πιθανό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, οι μετρήσεις της New York Times δίνουν νικητή τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.

Την Ομόνοια Λευκωσίας στην Κύπρο αντιμετωπίζει αυτή την ώρα σε αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός. Περισσότερα από τον αθλητικό μας συντάκτη Ανδρέα Χανιά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Roland Garros κερδίζοντας με 3-2 σετ τον Καταλανό Γιάουμε Μουνάρ, αν και βρέθηκε στην αρχή του αγώνα να χάνει με 0-2 σετ.

ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική. Ανεμοι Βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία στην Αθήνα από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα