back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ροζ το συντριβάνι της Ομόνοιας για τον καρκίνο του μαστού – Μήνυμα Μπακογιάννη

Διαβάστε επίσης

Συμβολική φωταγώγηση του σιντριβανιού της Ομόνοιας με κεντρικό μήνυμα: «ΜΑΖΙ απομακρυσμένα, αλλά πάντα ΜΑΖΙ ενάντια στον καρκίνο του μαστού», πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, στο πλαίσιο της διοργάνωσης digital Race for the Cure®2020, συμβολικού, πανευρωπαϊκού Αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, που πραγματοποιείται διαδικτυακά το τριήμερο 25, 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020 σε 22 χώρες στην Ευρώπη.

Με στόχο τη διάδοση του μηνύματος πως ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να είναι εδώ, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του νέου κορονοϊού, το ιστορικό και εμβληματικό σιντριβάνι-σύμβολο της πόλης, φωταγωγήθηκε ροζ.

Η συμβολική φωταγώγηση του σιντριβανιού αποτελεί, επίσης, μια υπενθύμιση σε κάθε γυναίκα -και όχι μόνο- για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, αλλά και μια υπενθύμιση προς όλους ότι υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν στην αντιμετώπιση της ασθένειας, καθώς 1 στις 8 γυναίκες θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της.
Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης που αντλείται από κάθε γυναίκα που αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα και συνεχίζει, παρά τις δυσκολίες.

Μήνυμα δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται με υπομονή και επιμονή, έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σημειώνοντας ότι αυτή η μάχη μπορεί να κερδηθεί. Το κλειδί είναι η πρόληψη, ο συστηματικός έλεγχος, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση.

[su_youtube url=” https://youtu.be/kLy-yIl8kLU” width=”560″ height=”420″]

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», κ. Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, σημείωσε ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές.

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης digital Race for the Cure®2020 και ο Αθήνα 9.84

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα