back to top
18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Καρέρα: «Η ΑΕΚ πρέπει να μπει στους ομίλους και να την ξαναδεί η Ευρώπη»

Διαβάστε επίσης

Ο Μάσιμο Καρέρα δήλωσε πως σέβεται την Σεντ Γκάλεν, αλλά η ΑΕΚ καλείται να περάσει και στο τέλος να μπει στους ομίλους του Europa League.

Ο Καρέρα στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Σεν Γκάλεν, τόνισε πως σέβεται απόλυτα την ελβετική ομάδα, αλλά υποστήριξε πως η ΑΕΚ πρέπει να μπει στους ομίλους του Europa League, ώστε να γίνει ξανά γνωστή στην Ευρώπη.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με προσοχή. Η Σεντ Γκάλεν έχει ποιότητα και πρεσάρει στο γήπεδο, οπότε χρειάζεται προσοχή. Η ΑΕΚ θέλει να περάσει στους ομίλους του Europa League, για να έχει μεγαλύτερη προβολή στην Ευρώπη, να βλέπει περισσότερος κόσμος τα παιχνίδια της και γι’ αυτό θέλουμε να προχωρήσουμε στους ομίλους», τόνισε και πρόσθεσε:

«Η εμπειρία μου με έχει βοηθήσει στο να ξέρω ότι όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολα, απέναντι σε ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς ξέρουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματά μας και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Για μένα όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι δύσκολα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και να μην υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν υπάρχουν φαβορί».

Όσο για τις επιλογές του στην αρχική 11αδα, δεν έκανε αποκαλύψεις. «Θα δείτε αύριο στο γήπεδο τόσο το σύστημα όσο και την ενδεκάδα. Τα παιδιά γνωρίζουν πώς θα αντιμετωπίσουμε τη Σεντ Γκάλεν, εσείς θα το μάθετε αύριο».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα