back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα για τ΄ αστέρια

Διαβάστε επίσης

Στο καινούργιο γήπεδο της πόλης του Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα, με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ μετά τις επιτυχίες που είχε στην Τούμπα απέναντι στην τουρκική Μπεσίκτας και την Πορτογαλική Μπενφίκα, θα προσπαθήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του να μπει στους…χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην Κράσνονταρ, μία ομάδα προετοιμασμένη, καθώς έχει ήδη παίξει οκτώ παιχνίδια στο ρωσικό πρωτάθλημα και είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ποδοσφαίρου της χώρας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και ο  Άμπελ Φερέιρα φαίνεται να έχει καταλήξει στις επιλογές για την αρχική 11αδα. Ουσιαστικές αλλαγές δεν προβλέπεται να κάνει και αυτό που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που έθεσε νοκ άουτ την Μπενφίκα πριν από λίγες μέρες.

Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και στα πλάγια τους Κρέσπο και Γιαννούλη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί και Σβαμπ. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Πέλκας, με τον νεαρό Τζόλη ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ρέι, Μιχάι, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Μπίσεσβαρ και Κούτσιας.

Η Κράσνονταρ αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σαφόνοφ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Όλσον, Βιλένα, Κλάσον, Βάντερσον, Καμπελά και Μπεργκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κλεμάν Τουρπέν από τη Γαλλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντανό και Ακέ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σνάιντερ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. Ελλάδος και θα μεταδοθεί από τη συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα