back to top
16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Premier League για την επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα

Διαβάστε επίσης

Η Premier League προέτρεψε τη βρετανική κυβέρνηση να παραμείνει πιστή στα σχέδιά της για ελεγχόμενη επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα από την 1η Οκτωβρίου.

Η βρετανική κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα περιόρισε τον αριθμό των θεατών σε 1.000 μετά από μια απότομη αύξηση των περιπτώσεων κορονοϊού και ενημέρωσε πως θα επανεξετάσει την ημερομηνία για την είσοδο των οπαδών στα γήπεδα.

Η Premier League ανακοίνωσε χθες ότι οι σύλλογοι παραμένουν δεσμευμένοι να διασφαλίσουν ότι τα γήπεδα θα είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για τους φιλάθλους.

«Οι σύλλογοι θα υιοθετήσουν μια σειρά κοινών προτύπων, τα οποία θα βοηθήσουν να παραδώσουν ασφαλή περιβάλλοντα για τους οπαδούς σε ολόκληρο το πρωτάθλημα».

Η κορυφαία κατηγορία στην Αγγλία είχε κάνει γνωστό ότι οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν απώλειες έως και 700 εκατομμύρια λίρες εάν οι αγώνες συνεχίσουν να διεξάγονται πίσω από κλειστές πόρτες.

«Οι σύλλογοι επιβεβαίωσαν ότι η συνεχιζόμενη απώλεια εσόδων έχει σημαντικό αντίκτυπο σε ολόκληρο το πρωτάθλημα καθώς και στην πυραμίδα του ποδοσφαίρου και στις τοπικές και εθνικές οικονομίες», ανέφερε η Premier League.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας που θα θέσει η Premier League σε συνεργασία με τις αρμόδιες δημόσιες αρχές, το πρωτάθλημα και τους συλλόγους, καλούμε την κυβέρνηση να παραμείνει δεσμευμένη στην ημερομηνία της 1ης Οκτωβρίου για την ελεγχόμενη επιστροφή των οπαδών σε αθλητικούς χώρους.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα