back to top
23.9 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

23.9 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ της colotumbas μιλάει για πολιτική απάτη»

Διαβάστε επίσης

Πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, καθώς το κυβερνών κόμμα απάντησε σε υψηλούς τόνους στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την οποία χαρακτήριζε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη «προεκλογικά «Μακεδονομάχο», σήμερα «βορειομακεδονομάχο».

Σε ανακοίνωσή τη η ΝΔ υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας που έβαλαν τη λέξη colotumba, στο διεθνές πολιτικό λεξιλόγιο με όσα απίθανα υπόσχονταν και όσα έκαναν, τελικά έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτική απάτη».

Υπενθυμίζει το «σκίσιμο των μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», τη «Σεισάχθεια», το αλήστου μνήμης δημοψήφισμα-παρωδία» και προσθέτει, όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, ότι «η ΝΔ ήταν κατηγορηματικά αντίθετη στην ψήφισή της, είχε δώσει μάχη να μην υπογραφεί και εν συνεχεία να μην κυρωθεί, είχε προειδοποιήσει, όμως, ότι από τη στιγμή που θα κυρωθεί δεν μπορεί να αλλάξει, αφού η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και σέβεται διεθνείς, κυρωμένες, συμφωνίες».

«Η Ελλάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια και αυτό το ρόλο θα τον ενισχύσει με κινήσεις σε κάθε κατεύθυνση, σε πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό επίπεδο. Και θα ενισχύσει με κάθε τρόπο το brand της Μακεδονίας μας.

Όσο για το brand της πολιτικής απάτης το έχει κατοχυρώσει αμετάκλητα ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρόκειται να του το πάρει κανείς», καταλήγει η ΝΔ.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα