back to top
20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Δ. Αγανίδης: «Προτείνουμε ιατρική μονάδα μέσα στη Γκράβα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος στα σχολικά συγκροτήματα, εάν δεν τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα»

Διαβάστε επίσης

«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σε σχολικές μονάδες όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός μαθητών για αυτό και η “Ανοικτή Πόλη” προτείνει μεταξύ άλλων, να λειτουργήσει ιατρική μονάδα εντός του σχολικού συγκροτήματος Γκράβα. Αυτό τόνισε- μεταξύ άλλων- στον Αθήνα 9,84 και στον Γιώργο Αποστολίδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Αγανίδης.

Σημείωσε ότι το θέμα της λειτουργίας των σχολείων αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων την προσεχή Δευτέρα.

«Ο Δήμος της Αθήνας στα διοικητικά του όρια έχει 380 σχολικές μονάδες και είναι πολύ μεγάλο το στοίχημα να ξεκινήσει αυτή η νέα σχολική χρονιά με καθαρά, υγιή, ασφαλή και έτοιμα τα σχολεία» πρόσθεσε ο κ Αγανίδης .

«Ζητήσαμε εγκαίρως, προμήθεια μασκών, τακτικούς ελέγχους τεστ σε καθηγητές και μαθητές, προμήθεια ηλεκτρονικών θερμομέτρων και ειδικό πρόγραμμα ενημέρωσης και επιμόρφωσης γονέων και εκπαιδευτικών» ανέφερε.

Για τη Γκράβα, που είναι η μεγαλύτερη σχολική μονάδα της χώρας, είπε πως «έχουμε ζητήσει, τη δημιουργία ιατρικής φροντίδας μέσα στο σχολικό συγκρότημα, γιατί εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος, εάν δεν υπάρξει η πιστή και η αυστηρή εφαρμογή των μέτρων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα