back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης: Το πρώτο μπαράζ για την συμμετοχή στη Σουπερλίγκα

Διαβάστε επίσης

Πρώτη μάχη για το τελευταίο εισιτήριο που θα καθορίσει τη Σουπερλίγκα της επόμενης χρονιάς με την Ξάνθη να φιλοξενεί στα Πηγάδια τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Ξάνθη θα παραταχθεί με ρόστερ έκτακτης ανάγκης, αφού το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της περσινής χρονιάς αποχώρησε, ενώ αντίστοιχη είναι και οι εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης που έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Μάρτη.

Ασφαλώς οι δύο ομάδες ελάχιστη σχέση θα έχουν με αυτές που βλέπαμε στα γήπεδα μέχρι πρότινος. Η μεν Ξάνθη έχει διαθέσιμους μόνο τους Μπέντο, Φασίδη και Θυμιάνη από το βασικό ρόστερ της περασμένης σεζόν, ενώ η ακριτική ΠΑΕ έσπευσε να υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια με παίκτες από την Κ19 και την Κ17 για να συμπληρώσει ρόστερ μέσα στο κατακαλόκαιρο. Το έργο του Νίκου Καραγεωργίου είναι αναμφίβολα πολύ δύσκολο.

Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο αλλά ακυρώθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού στην αποστολή της Ξάνθης. Πλέον όμως όλα δείχνουν ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

Στην Ξάνθη, ο Νίκος Καραγεωργίου έχει στη διάθεσή του μόλις δύο παίκτες της πρώτης ομάδας (Μπέντο και Φασίδη), καθώς λύθηκαν τα συμβόλαια των υπόλοιπων, και υποχρεώνεται να στηριχθεί στην ομάδα νέων του συλλόγου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών). Βοηθοί οι Απτόσογλου (Αθήνας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), τέταρτος ο Τσαγκαράκης (Χανίων) και στο VAR οι Ευαγγέλου, Μεϊντάνας. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο (29/8), στη Ριζούπολη.

Ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και στον Απόλλωνα Σμύρνης θα μεταδοθεί στις 8μ.μ. από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα