back to top
18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Προχωρά στην απόκτηση του Φακούντο Σάντσες ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Κοντά στην απόκτηση του Φακούντο Σάντσες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη να αναμένεται σήμερα στην Αθήνα.

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Εστουδιάντες, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια, και είχε δεχθεί κάποιες προτάσεις.

Μεταξύ των οποίων και του «τριφυλλιού», με τον Τσάβι Ρόκα να κάνει τις επαφές και να κατορθώνει να αποσπάσει τη θετική απάντηση του 30χρονου άσου, την ώρα που εκείνος έδειχνε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία για λογαριασμό της Ατάισπορ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σάντσες θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός στην καριέρα του.

Ο Σάντσες γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1990 στη Σενόν Περέιρα και προέρχεται από τις ακαδημίες της Κολόν. Το 2011 πήγε στην Ντεφένσα ι Χουστίσια.

Το 2013 τον απέκτησε η Τίγρε και το 2016 υπέγραψε στην Εστουδιάντες. Στην ομάδα της Λα Πλάτα ανήκε μέχρι πρότινος, αλλά έμεινε ελεύθερος.

Τον παίκτη ήθελε τόσο η Κολόν Σάντα Φε, όσο και η βραζιλιάνικη Φλουμινένσε και η τουρκική Χατάισπορ. Οι πράσινοι ωστόσο, κινήθηκαν πιο έγκαιρα και βρίσκονται μια ανάσα από την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Την περασμένη σεζόν πέτυχε 1 γκολ σε 20 εμφανίσεις στη Super Liga της Αργεντινής. Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ήδη στην Ευρώπη και η μεταγραφή του να κλείσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα