back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η UEFA «σβήνει» τις κίτρινες κάρτες-Ανακούφιση στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Η UEFA ενημέρωσε ότι στο Final-8 οι κίτρινες κάρτες σβήνονται και οι παίκτες του Ολυμπιακού που ήταν στο όριο καρτών ενόψει του αγώνα με την Γουλβς στην Αγγλία, δεν κινδυνεύουν, εφόσον οι ερυθρόλευκοι πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Σε μία πολύ σημαντική απόφαση προχώρησε η UEFA και βοηθάει σε μεγάλο βαθμό όλες τις ομάδες που έχουν όνειρο να προχωρήσουν στο φετινό Champions League και το Europa League.

Πριν από λίγη ώρα γνωστοποιήθηκε από τη Νιόν ότι όσες ομάδες περάσουν στο Final-8, τότε όλοι οι παίκτες τους θα είναι «καθαροί» από κάρτες. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός που είχε στο όριο τους Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπα, Μπουχαλάκη και Ελ Αραμπί, δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί.

Πριν από αυτή την απόφαση της UEFA γνωρίζαμε ότι όποιος εκ των πέντε έπαιρνε κάρτα στο «Molineux», τότε δεν θα αγωνιζόταν στον προημιτελικό του Ντούισμπουργκ την Τρίτη (11/8).

Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, η UEFA προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση επειδή όλες οι ομάδες είναι επιβαρημένες λόγω κορονοϊού και μέσα σε αυτές ευνοείται και ο Ολυμπιακός, καθώς δεν θα έχει πλέον το άγχος ο Μαρτίνς, μήπως χάσει κάποιον από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση πρόκρισης επί της Γουλβς, και δεν θα τον έχει στον προημιτελικό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα