back to top
16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Σάκκαρη επιστρέφει στη δράση στο τουρνουά του Παλέρμο

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στη δράση και θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της πρεμιέρας του 31st Ladies Open στο Παλέρμο, με το οποίο το γυναικείο επαγγελματικό τένις επιστρέφει μετά την διακοπή που προκάλεσε η πανδημία.

Η Μαρία Σάκκαρη, No3 του ταμπλό στο χωμάτινο τουρνουά της σειράς WTA International στο Παλέρμο, θα παίξει στο τελευταίο παιχνίδι της πρεμιέρας στο κεντρικό γήπεδο στις 22:30, με αντίπαλο την Κριστίνα Πλίσκοβα, εκφράζοντας τη μεγάλη ανυπομονησία της για την επιστροφή στο tour.

“Αν το tour ακυρωνόταν για το υπόλοιπο της σεζόν, θα έπαιρνα μέρος στα 100 μέτρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος junior που ξεκινάει στις 8 Αυγούστου στην Αθήνα. Είπαμε αυτό το αστείο με τον γυμναστή μου, όμως μέσα μου πραγματικά έχω ανάγκη τον ανταγωνισμό. Υπήρχαν φήμες ότι το tour θα ακυρωνόταν, οπότε θα έπρεπε να σκεφτώ κάτι να κάνω. Είμαι γρήγορη.

Ξέρω ότι δεν θα έπαιρνα το χρυσό μετάλλιο γιατί δεν είμαι επαγγελματίας αλλά ναι, σκεφτόμουν να πάρω μέρος. Μπορώ να κάνω 100αρι στα 12.7, χωρίς να φοράω spikes. Ο γυμναστής μου που είναι ειδικός στον στίβο, μου είπε ότι αν προπονηθώ μπορώ να πάω τελικό” είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου από το Παλέρμο.

“Είμαστε πίσω στη δράση και νιώθω ευλογημένη”, κατέληξε στις δηλώσεις της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα