back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ – Καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωση στη Βικτώρια

Διαβάστε επίσης

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ μετά την αντιρατσιστική συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα που μετά την συγκέντρωση κατέφυγε στην ΑΣΟΕΕ από όπου πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που ήταν έξω από το κτίριο.

Την “επίσημη παρουσία της ΝΔ στην ρατσιστική συγκέντρωση δήθεν αγανακτισμένων στην Πλατεία Βικτωρίας¨ καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ . Συμφωνα με ανακοίνωση του τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ψυχογιού: “Στην Πλ. Βικτωρίας συναντήθηκαν ο ακροδεξιός λαϊκισμός που επί χρόνια καλλιεργεί η ΝΔ στο προσφυγικό με το εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής σε όποιο όνομα ή εκδοχή του. Μπογδάνος και Κασιδιάρης δίπλα δίπλα, ξεδίπλωσαν όλο το δηλητήριο του μίσους και του ρατσισμού που η ελληνική κοινωνία ουδέποτε υιοθέτησε. Ακροδεξιά και ναζισμός πορεύτηκαν μαζί απόψε στο κέντρο της Αθήνας και οι μάσκες που φορούσαν δεν ήταν αρκετές για να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο.”

Πηγή: ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα