back to top
21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τι απαντά η Δημοτική Αρχή για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση

Διαβάστε επίσης

Στην αναστολή, για ένα έτος, της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στον Δήμο Αθηναίων αναφέρθηκε, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο γενικός γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε η Δημοτική Αρχή για την συγκεκριμένη εξέλιξη από δημοτικές παρατάξεις.

Ο κ. Τσιατσιάμης – μεταξύ άλλων- είπε ότι έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά, λόγω περιορισμένου χρόνου, εστάθη αδύνατον να βρεθούν οι χώροι κι εκτίμησε ότι το project της δίχρονης εκπαίδευσης θα ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2021.

“Η δίχρονη εκπαίδευση είναι το μεγαλύτερο project που έχει να κάνει ο δήμος Αθηναίων. Δεν επαρκούσε με τίποτα ο χρόνος που είχαμε. Παλέψαμε να βρούμε χώρους και οικόπεδα. Κάναμε διακήρυξη αλλά οι χώροι δεν κάλυπταν τις τεχνικές προδιαγραφές.

Για έναν χρόνο θα δουλεύουμε συστηματικά για να καταφέρουμε το χρόνου να καλύψουμε το μεγαλύτερο προσοστό. Όμως το να καλύψουμε 120 χώρους και να μην στριμώξουμε τα παιδιά και τις αυλές, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία που εμείς είμαστε ανίκανοι να φέρουμε σε πέρας.

Είναι μια πολύ μεγάλη τεχνική διαδικασία. Στο τέλος του χρόνου τον Σεπτέμβριο, θεωρώ ότι θα το κάνουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιατσιάμης.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα