back to top
17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 13-07-2020

Διαβάστε επίσης

Πρώτη στάση στον κήπο του Θεάτρου «Χυτήριο». «Το δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν, μια απολαυστική κωμωδία, η οποία εμπνέεται από το υπαρξιακό αδιέξοδο που γεννά η σύγχρονη χρηματοπιστωτική κρίση κάνει πρεμιέρα στις 9 το βράδυ. Παίζουν Σωτήρης Χατζάκης και Δημήτρης Μυλωνάς, ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία. Εισιτήρια 15 ευρώ και μειωμένα 12 και 5.

Παραμένουμε στον Κεραμεικό. Λίγα μέτρα πιο κάτω στον θερινό κινηματογράφο «Λαΐς» της Ταινιοθήκης της Ελλάδος προβάλλεται το ντοκιμαντέρ του Νίκου Μεγγρέλη «Όπου υπάρχουν άνθρωποι», το οποίο βασίζεται στο σπάνιο οπτικό υλικό της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας», που φέτος συμπληρώνουν 30 χρόνια δράσης. Γενική είσοδος 7 ευρώ – Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς της οργάνωσης.

Και κλείνουμε με μία επανέκδοση….
Στον θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο», στα Άνω Πετράλωνα, προβάλλεται απόψε η Δίκη, η ταινία που γύρισε το 1962 ο Όρσον Γουελς και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Φρανς Κάφκα. Πρωταγωνιστούν Άντονι Πέρκινς, Ζαν Μορό, Ρόμι Σνάιντερ. Ώρες προβολών 9 και 11. Το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις τις ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα