back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο αδιάφορος Αστέρας νίκησε 2-1 στην Ξάνθη και την έσπρωξε στον γκρεμό…

Διαβάστε επίσης

Μία ομάδα δίχως βαθμολογικό κίνητρο, όπως ο Αστέρας Τρίπολης, κέρδισε εκτός έδρας (2-1) την Ξάνθη που καιγόταν στη μάχη για την παραμονή.

Η Ξάνθη, σε ένα ακόμα ματς πνίγηκε στο άγχος και βρίσκεται στην ζώνη των πλέι άουτ. Αν φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τον Πανιώνιο στην τελευταία αγωνιστική (η Ξάνθη δοκιμάζεται στη Λάρισα και ο Πανιώνιος στο Περιστέρι) θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και θα δώσει μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παράλληλα, αν κερδίσει και χάσει ο Παναιτωλικός εντός έδρας από τον Βόλο, θα σωθεί απευθείας.

6’: Ο Σίτο έκανε την κίνηση και τη σέντρα από αριστερά και στο απέναντι δοκάρι ο Κρέσπι με δεξί βολέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Αμπάντ, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ (0-1).

56’: Ο Μουλέν εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά με δεξί εσωτερικό φάλτσο και ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Λισγάρας με φανταστικό άλμα και καρφωτή «σκαστή» κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία ισοφαρίζοντας σε 1-1.

85’: Ο Αλί Μπαμπά ανατράπηκε από τον Μπαξεβανίδη στην περιοχή της Ξάνθης. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Λουίς Φερνάντεθ στη δεξιά γωνία χαρίζοντας την νίκη στον Αστέρα Τρίπολης (1-2).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Καρασαλίδης (80′ Σάσα), Λισγάρας, Φασίδης (46’ Κοβάσεβιτς), Τερκί (46’ Γκαργκαλατζίδης), Μουλέν, Ντε Αμορίμ, Κάστρο (54’ Φοσέ), Στάρτζεον (80′ Τζουρίτσκοβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Τασουλής, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Μ. Φερνάντες, Μουνάφο, Σίτο (64′ Μπέλοκ), Λ. Φερνάντες (90′ Αλάγκμπε), Ριέρα (83′ Αλί Μπαμπά), Κρέσπι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα