back to top
21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 09-07-2020

Διαβάστε επίσης

Ξεκινάμε με μία πρόταση για όλη την οικογένεια. Οι ζωγραφιές 252 παιδιών, που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στις μέρες της καραντίνας, έγιναν έκθεση με τίτλο «Η παιδική φαντασία αντίδοτο στην απομόνωση». Σήμερα είναι ανοιχτή έως τις 8 το βράδυ.

Κατηφορίζουμε στο κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο Φοίβος Δεληβοριάς ανεβαίνει στη σκηνή του Θόλου για μία διαδικτυακή – αλλά και με περιορισμένο κοινό– συναυλία, στις 9 το βράδυ. Θα ερμηνεύσει τα πιο γνωστά του τραγούδια μαζί με καινούρια κομμάτια από τον νέο του προσωπικό δίσκο που αναμένεται με ενδιαφέρον. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και τα μειωμένα 5. Προπώληση στο ταμείο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στο ticketservices.gr. Δείτε την συναυλία διαδικτυακά στη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Μουσική και η τελευταία πρόταση. Οι Gadjo Dilo, όπως κάθε βράδυ Πέμπτης, βρίσκονται στην ταράτσα του Gazarte. O μοναδικός τους ήχος, μια μείξη της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής παρασύρει το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 21.30 με είσοδο 8 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα