back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

H Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Monika στον Αθήνα 9.84, στις 11 και 12 Ιουλίου

Διαβάστε επίσης

H Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Monika στον Αθήνα 9.84, στις 11 και 12 Ιουλίου

Και να που το φετινό καλοκαίρι δεν θα μας στερήσει τη χαρά των συναυλιών, τη συγκίνηση του να ακούμε live τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Έστω και πιο αργά από άλλες χρονιές, λόγω των συνθηκών, η αυλαία της συναυλιακής σεζόν ανοίγει και πάλι!

Με την Ελευθερία Αρβανιτάκη ξεκινούν οι μουσικές βραδιές στο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως, την Δευτέρα 20 Ιουλίου: με όλες τις σπουδαίες, «ανεξίτηλες» επιτυχίες της, αλλά και με κάποια από τα καινούργια της τραγούδια, από το άλμπουμ «Τα μεγάλα ταξίδια» (μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης, στίχοι: Λήδα Ρουμάνη) που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Monika θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο της άλμπουμ, «Ο Κήπος είναι Ανθηρός», στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 20 & 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, και μας υπόσχεται μια μοναδική μουσική εμπειρία και πολλές εκπλήξεις.

Και οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες, με αυτή την αφορμή, θα είναι καλεσμένες της Τασούλας Επτακοίλη, στην εκπομπή «Τα δικά μας απογεύματα» (18:00-19:00), στον Αθήνα 9.84.

Το Σάββατο 11 Ιουλίου, η Monika.

Tην Κυριακή 12 Ιουλίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα