back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 07-07-2020

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη πρόταση μας πηγαίνει στην πλατεία Κοραή. Εικοσιπέντε τελειόφοιτοι σπουδαστές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών εκθέτουν τα έργα τους στον Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», έως τις 30 Ιουλίου. Η επιλογή των έργων έγινε κατόπιν διαγωνισμού. Η έκθεση λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ανηφορίζουμε στην οδό Διδότου. Το 4o Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου ξεκινάει στις 21.15, στους κήπους της Γαλλικής Σχολής. Απόψε προβάλλεται η ταινία του Κώστα Γαβρά «Μακί, τα λιοντάρια της κολάσεως». Πρωταγωνιστούν: Σαρλ Βανέλ, Μπρουνό Κρεμέρ, Ζαν Κλοντ Μριαλί και Μισέλ Πικολί. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται προκράτηση μέσω της ιστοσελίδας του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Και κλείνουμε με μουσική…
Ανεβαίνουμε στην ταράτσα του Gazarte για να απολαύσουμε τους Swingin’ Cats. Το συγκρότημα ετοίμασε ένα χορευτικό πρόγραμμα, που ζωντανεύει τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, μέσα από ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες. Η παράσταση ξεκινάει στις 21.30, με εισιτήριο 8 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα