back to top
21.6 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

21.6 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Γ. Νανούρης για τις 20 καλοκαιρινές ιστορίες στον Αθήνα 9.84: Ένας άλλος τρόπος να κρατάει συντροφιά το ραδιόφωνο στους Αθηναίους που θα μείνουν στην πόλη

Διαβάστε επίσης

Φέτος, τα βράδια του Ιουλίου στην Αθήνα θα είναι διαφορετικά για όσους μείνουν εντός των τειχών. Είκοσι αγαπημένοι ηθοποιοί θα αφηγούνται κάθε βράδυ στις 22.05, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, καλοκαιρινές ιστορίες, μέσα από τη συχνότητα του Αθήνα 9.84.

Διηγήματα, αποσπάσματα από μυθιστορήματα, αληθινές ιστορίες, κείμενα που έχουν εκδοθεί ή έχουν δημοσιευτεί σε sites, free-press και εφημερίδες έρχονται να κρατήσουν συντροφιά στους ακροατές του Αθήνα 9.84 μέσα από γνώριμες σε όλους μας φωνές.
Κοινός άξονας: το καλοκαίρι.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης, που ανέλαβε το όλο έργο μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την εκπομπή «Βόλτα» για το όλο εγχείρημα.

«Είναι μία ωραία πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84, της Μαργαρίτας Μυτιληναίου, του Δήμου Αθηναίων και όλων σας. Είναι ένας άλλος τρόπος να κρατάει συντροφιά το ραδιόφωνο στους Αθηναίους που θα μείνουν στην πόλη, όλο το καλοκαίρι, ακούγοντας ιστορίες που έχουν να κάνουν με το καλοκαίρι, από διαφορετικούς συγγραφείς, από διαφορετικές φωνές»ανέφερε ο κ Νανούρης σημειώνοντας ότι πρόκειται για «ιστορίες που τις βρήκαμε παντού, σε εκδοτικούς οίκους, σε βιβλία, στο ίντερνετ, σε sites, σε εφημερίδες». «Έχουμε από Παπαδιαμάντη, μέχρι Κωστή Μαραβέγια ως συγγραφέα. Ξεκινάμε με τον Δημήτρη Καταλειφό που θα διαβάσει το διήγημα “Οι σφήκες” του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη από τη συλλογή “Φυσικές ιστορίες” από τις εκδόσεις “Το Ροδακιό”» πρόσθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα