back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Γ. Κωνσταντάτος: “Ιστορική στιγμή για την πόλη του Ελληνικού”

Διαβάστε επίσης

“Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή, μία ιστορική στιγμή για την πόλη του Ελληνικού” είπε ο Δήμαρχος του Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος μιλώντας στον Αθήνα 984 και τον Γιώργο Αποοστολίδη για τα σημερινά εγκαίνια, στο χώρο του πρώην αεροδρομίου.

Χαριτολογώντας ο κ Κωνσταντάτος είπε πως “το έχουν χαρακτηρίσει ως το γεφύρι του Ελληνικού, με την έννοια ότι ξεκινούσε-σταματούσε η συζήτηση, η όλη διαδικασία.
Φαίνεται ότι τα πράγματα μπήκαν στην τελική τους ευθεία”.

Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή, μία ιστορική στιγμή για την πόλη του Ελληνικού. Πέρα από τις επενδύσεις, τα χρήματα, το κλίμα, την ψυχολογία, θα αποκατασταθεί το Ελληνικό μετά από περίπου 75 χρόνια”

“Οταν έγινε η απαλλοτρίωση των σπιτιών των Ελληνικιοτών, από τον Μεταξά, πολλές εκατοντάδες κατοικίες απαλλοτριώθηκαν βίαια, το Ελληνικό χωρίστηκε στη μέση”πρόσθεσε ο κ Κωνσταντάτος.

“Έχουμε το κάτω Ελληνικό σήμερα στην παραλία μας και το άνω Ελληνικό που είναι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Αυτά τα δύο τα χωρίζει μεταξύ τους ο αεροδιάδρομος. Με την ολοκλήρωση του έργου, η πολιτεία θα ξαναγίνει ενιαία, με τους δρόμους της, τα σπίτια της και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Μετά από τόσες δεκαετίες, ξανά το Ελληνικό θα είναι ενιαίο” κατέληξε ο Δήμαρχος Ελληνικού.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα