back to top
16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός-Φοίνικας 2-3: Οι “πειρατές” της Σύρου έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-1 σετ και 23-20 στο τέταρτο, αλλά ο ελλιπής Φοίνικας Σύρου δεν τα παράτησε, πήρε τη νίκη με 3-2 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Volley League ανδρών.

Μπορεί πριν από το πρώτο σερβίς του αγώνα ο Ολυμπιακός να ήταν το μεγάλο φαβορί για την αναμέτρηση, όμως ο Φοίνικας αποδείχτηκε πολύ σκληρός. Οι Συριανοί βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 σετ και 23-20 στο τέταρτο, αλλά οι παίκτες του Ορφανού επικράτησαν με 3-2 και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Volley League ανδρών.

Ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος έπαιξε χωρίς τους Πέπε Γκονζάλες και Φιλίπ Στοΐλοβιτς, απέδειξε ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Οι παίκτες του Ορφανού δεν παράτησαν σε κανένα σημείο το ματς και δικαιώθηκαν. Μεγάλο παιχνίδι έκαναν οι δύο παίκτες που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους δύο απόντες, Μήλης και Κωστόπουλος, ενώ γενικότερα όλοι οι παίκτες του Φοίνικα τα έδωσαν όλα.

Από την άλλη ο Μουνιόθ σίγουρα έχει παράπονα από τους παίκτες του. Σε έναν ημιτελικό όταν είσαι μπροστά στο σκορ με 2-1 σετ και προηγείσαι με 23-20 στο τέταρτο πρέπει να τελειώνεις το ματς. Αντίθετα, οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού εκνευρισμό κάτι που τελικά τους στοίχισε αφού δεν είχαν καθαρό μυαλό.

Πλέον, οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Πέμπτη όπου ο Φοίνικας με νίκη θα προκριθεί στον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Τα σετ: 22-25, 25-23, 25-20, 25-27, 16-18

Ολυμπιακός: Τερβαπόρτι, Φίνγκερ, Χουσάι, Κουμεντάκης, Πετρέας, Βουλκίδης και λίμπερο Κοκκινάκης.

Φοίνικας: Μπουτσούγιεβιτς, Μήλης, Στερν, Κωστόπουλος, Λινάρδος Κανέλλος και λίμπερο ο Βελούδης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα