back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Δύο συλλήψεις για την επίθεση κατά του Κώστα Μπακογιάννη

Διαβάστε επίσης

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 2 από τις 5 προσαγωγές που έκανε χθες η Αστυνομία στην πλατεία του Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο όταν ομάδα ατόμων κινήθηκε κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας καφέδες και μπουκάλια με νερό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προσήγαγε πέντε άτομα. Τα τρία αφέθησαν ελεύθερα ενώ τα άλλα δύο συνελήφθησαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο 28χρονους που έχουν προσαχθεί και στο παρελθόν κατά τη διάρκεια πορειών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ενόψει και της σημερινής εορτής επισκέφθηκε χθες την πλατεία του Αγίου Παύλου όπου συνάντησε κατοίκους της γειτονιάς και συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Τότε μια ομάδα περίπου 20 ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κινήθηκε κατά του δημάρχου προκαλώντας την αντίδραση και τις αποδοκιμασίες των κατοίκων της περιοχής.

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε τα εξής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες… Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα