back to top
17.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

17.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προανακριτική για Novartis: Τέταρτη ημέρα εξέτασης Δ. Παπαγγελόπουλου στον απόηχο των αποκαλύψεων Μιωνή

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η εξέταση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά το ρόλο του στην υπόθεση της Novartis, με το πολιτικό σκηνικό να παίρνει ξανά «φωτιά» μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής για συνομιλία που είχε το 2016 με τον Νίκο Παππά.

Σε αυτήν, ο κ. Παππάς φέρεται να δηλώνει ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα του είχαν τη δική τους ατζέντα και έβγαζαν πολλά λεφτά, και να ζητεί να ασκηθεί πίεση στον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου προκειμένου να εμπλέξει την Μαρέβα Γκραμπόφκσι.

Η προανακριτική στέλνει το υλικό στον εισαγγελέα, με το ερώτημα της ψευδορκίας για τον πρώην υπουργό.

Να γίνει η όποια έρευνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε ή να κρύψουμε τίποτα, δήλωσε στην ΕΡΤ ο Νίκος Παππάς. “Ερωτώμαι για μια συνομιλία πριν από 5 χρόνια, όταν ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να κρύβεται”, είπε, επαναφέροντας τις καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για έγγραφο που εμπλέκει το όνομα του πρώην πρωθυπουργού σε μίζα 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Χθες η κυβέρνηση σχολίασε, μέσω του Στέλιου Πέτσα, πως αν όλα αυτά είναι πραγματικά, τότε βρισκόμαστε μπροστά στην αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα