back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Παύλος Γερουλάνος στον Αθήνα 9.84: “Προτιμότερο ο Μεγάλος Περίπατος να είχε ξεκινήσει από την δυτική Αθήνα και όχι από το κέντρο”

Διαβάστε επίσης

Για τη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων στις εφαρμοζόμενες παρεμβάσεις
μίλησε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αθήνα Είσαι Εσύ”, Παύλος Γερουλάνος, αναφερόμενος στο Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας.

Ο κ. Γερουλάνος, μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και τον Βασίλη Πάικο χαρακτήρισε θετικές τις παρεμβάσεις. Όπως είπε:” Είναι μέτρα που αναβαθμίζουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, διευκολύνουν τη μετακίνηση των πεζών ,των ανθρώπων με αναπηρία”. Εκτίμησε όμως ότι θα ήταν καλύτερα να εφαρμοστούν, όταν οι πολίτες παρέμειναν στα σπίτια τους, εξαιτίας της πανδημίας -όπως αρχικά είχε αποφασιστεί- και όχι τώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι πανελλαδικές εξετάσεις. “Τώρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να συνηθίσουμε αυτές τις παρεμβάσεις” τόνισε ο κ. Γερουλάνος.

Ανέφερε τέλος ότι “ο Μεγάλος Περίπατος αποτελεί μέρος του τελικού σχεδίου για την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, ένα όραμα της δεκαετίας του 80 ,ένα όραμα της Μελίνας ,του Τρίτση, του Λαλιώτη. Γι’ αυτό θα ήταν προτιμότερο η υλοποίηση του έργου ,όπως είχαμε πει και προεκλογικά, να είχε ξεκινήσει από την δυτική Αθήνα ,από την περιοχή του Κολωνού έως το Ρούφ και όχι από το κέντρο”.

“Όσο την παραμελούμε χάνουμε σημαντικές ευκαιρίες ανάδειξης αυτής της ιστορικής περιοχής” κατέληξε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αθήνα Είσαι Εσύ”, Παύλος Γερουλάνος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα