back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παίζει κόντρα στον ΠΑΟ ο Αραούχο

Διαβάστε επίσης

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεπέρασε τη θλάση που είχε υποστεί, καθώς το απόγευμα της Τρίτης μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πλέον βάζει υποψηφιότητα να βρίσκεται στην αποστολή για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό και στις επόμενες προπονήσεις πριν το ντέρμπι θα φανεί οριστικά αν μπορεί και να χρησιμοποιηθεί. Σίγουρα πάντως, έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, για το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ ο Αραούχο θα είναι σε θέση να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Στο τιμ αποκατάστασης της ΑΕΚ επικρατεί τεράστια ικανοποίηση για τον τρόπο της αποθεραπείας και το αποτέλεσμα που υπήρξε, ενώ το ίδιο ικανοποιημένος είναι και ο Καρβουνίδης για τη δουλειά που έγινε με τις φυσιοθεραπείες του Αραούχο και τον επαγγελματισμό που έδειξε ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος δεν έχασε ούτε λεπτό.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα για ακόμη μια μέρα προπονήθηκε κανονικά, κάτι που δείχνει ότι όλα κυλούν ομαλά και στη δική του περίπτωση, με τον Καρέρα να τον προορίζει για βασικό στο ντέρμπι με τους «πράσινους».

Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ από σήμερα και ο Φοίβος Μπότος ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση καθαρισμού στην οποία είχε υποβληθεί στο γόνατο.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα