back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

1 τόνος γάλα για τους άστεγους της Praksis από την «Δωδώνη»

Διαβάστε επίσης

H γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, «Δωδώνη» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος προσκαλεί το κοινό να λάβει μέρος σε ένα μοναδικό «Γάλαθλον» και να βοηθήσει στη συγκέντρωση 1 τόνου γάλακτος για την Praksis και των Κέντρων Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων που λειτουργεί στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Η εταιρεία διοργανώνει το «Γάλαθλον» ένα διαγωνισμό ερωτήσεων έως και τις 7 Ιουνίου. Οι νικητές θα διεκδικήσουν ένα από τα 10 καλάθια με προϊόντα «Δωδώνη»..

Ο διαγωνισμός

Μέσω του www.tasteofgood.gr/galathlon μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό  να απαντήσετε σωστά και να λάβετε μέρος στην κλήρωση για προϊόντα Δωδώνη, συμβάλλοντας παράλληλα στη συγκέντρωση 1 τόνου γάλακτος για την PRAKSIS και των ανθρώπων που φροντίζει.

«Δωδώνη»

«Φέτος, γιορτάζουμε για 5η χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, καθώς το γάλα είναι το Νο1 συστατικό των προϊόντων μας και η εξαίρετη ποιότητα του, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για εμάς στη Δωδώνη» δηλώνει ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι λοιπόν, που καθημερινά προμηθευόμαστε αγνό 100% ελληνικό γάλα, από πάνω από 5.500 μικρούς και μεγάλους παραγωγούς σε 514 χωριά, στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας και διασφαλίζοντας υψηλά standards ποιότητας για τα προϊόντα μας, τα οποία μεταφέρουν καθημερινά την Γεύση του Καλού εντός και εκτός συνόρων».

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα