back to top
22.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Πογιάτος ή Παούνοβιτς για τον πράσινο πάγκο

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Ο Ντάνι Πογιάτος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας και ακολουθεί ο Βέλικο Παούνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Ντάνι Πογιάτος να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας και να ακολουθεί ο Βέλικο Παούνοβιτς. Ένας στους δύο κερδίζει για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ο πρώτος φαντάζει ως η πρώτη επιλογή για τον πάγκο των «πράσινων» μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη. Ο Ισπανός είναι η πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα, ωστόσο η Ρεάλ θα ήθελε να τον κρατήσει για την ομάδα νέων του Συλλόγου της Μαδρίτης. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως εάν ο ίδιος θελήσει, τότε αποχωρεί και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό.

Ο Παούνοβιτς είναι χωρίς ομάδα από το Νοέμβριο και είναι μια επιλογή γνωστή στη διοίκηση, καθώς το όνομά του ακουγόταν έντονα και πριν από μια πενταετία, πριν τελικά προσληφθεί ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Σέρβος είναι πιο ακριβή περίπτωση από τον Πογιάτος, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό αν και ο Παούνοβιτς αυτή την περίοδο δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα