back to top
18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Παρελθόν ο Δώνης από τον ΠΑΟ μετά τα πλέι οφ

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει μετά τα πλέι οφ ο Γιώργος Δώνης από τον Παναθηναϊκό.

Με προσωπική επιστολή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας, για την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά το πέρας των πλέι οφ.

Η επιστολή του Αλαφούζου ήταν μακροσκελής, σε ευγενικό ύφος και αφού τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στον σύλλογο του τόνισε στο τέλος της, ότι η επιθυμία του είναι να μην παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, μετά το τέλος των πλέι οφ και κατ΄ επέκταση την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το γεγονός οτι το υπάρχον συμβόλαιο του Γιώργο Δώνη έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, δεν αναμένεται να τροποποιήσει την απόφαση του μεγαλομετόχου, αν και η πρόθεση του στην επιστολή ήταν να διακοπεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Το οικονομικό όμως ζήτημα και κατ΄ επέκταση η αποζημίωση που θα πρέπει να δοθεί, εάν δεν παραιτηθεί ο Δώνης είναι ένα ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Το μόνο σίγουρο έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση είναι ότι ο Παναθηναϊκός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα αλλάξει σκυτάλη στην τεχνική του ηγεσία μετά από δύο χρόνια παρουσίας του Δώνη στον πάγκο του.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα