back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σιμόες: «Έχουμε μπροστά μας σχεδόν δέκα ντέρμπι»

Διαβάστε επίσης

Μιλώντας στην Πορτογαλία ο Αντρέ Σιμόες αναφέρθηκε στην επιστροφή στη δράση μετά την καραντίνα.

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο θέμα των τραυματισμών με φόντο το restart σε προπονήσεις και αγώνες, ενώ παράλληλα στάθηκε και στους στόχους της Ένωσης στα play-offs.

«Τα σώματα των παικτών δεν έχουν συνηθίσει αυτή τη στιγμή τις προπονήσεις και υπάρχουν ήδη τραυματισμοί. Θα υπάρξουν κι άλλοι. Ούτε καν σε διακοπές σταματάμε τόσο πολύ τις προπονήσεις. Βλέπουμε τι γίνεται στην Γερμανία.

Είναι υποχρέωσή μας να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα, έτσι ώστε οι σύλλογοι να μην χάσουν περισσότερα χρήματα. Αν δεν μπορεί να παιχθεί σε κάποιες χώρες ξανά το πρωτάθλημα, ο τίτλος πρέπει να απονεμηθεί στην ομάδα που είναι πρώτη».

Για την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος και την ΑΕΚ: «Υπάρχουν δέκα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα. Σχεδόν όλα είναι ντέρμπι και σημαντικά παιχνίδια. Πολλά πρέπει να επιλυθούν σε αυτούς τους αγώνες.

Για τους παίκτες της ΑΕΚ και το κλαμπ, για όλα όσα έχει ζήσει σε αυτή την κρίση, θα ήταν πολύ σημαντικό να βγούμε 2οι, γιατί το Τσάμπιονς Λιγκ πληρώνει πολύ παραπάνω από το Γιουρόπα Λιγκ. Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι Κύπελλο και 2η θέση στο πρωτάθλημα».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα