back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Υπ’ ατμόν οι Αθηναίοι – Μαζικές «αποδράσεις» αναμένονται το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε επίσης

Έτοιμοι για απόδραση εκτός Αθηνών δηλώνουν οι πολίτες σε ρεπορτάζ του Αθήνα 9.84, με αφορμή την ελεύθερη πλέον μετακίνηση από νομό σε νομό, μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

Η πλειοψηφία δηλώνει ότι θα εκμεταλλευτεί άμεσα στον μέγιστο βαθμό την ελεύθερη μετακίνηση, είτε για εκδρομές μέσα στο Σαββατοκύριακο, είτε για να μεταβούν για ολιγοήμερες διακοπές στα εξοχικά τους ενόψει μάλιστα και της αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Αυτό που πάντως έχει σημασία είναι το γεγονός ότι όλοι δηλώνουν πως περίμεναν με ιδιαίτερη αγωνία αυτή την μέρα που θα μπορούν ελεύθερα να εγκαταλείψουν το «κλεινόν άστυ» μιας και οι υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν το ισχυρότερο κίνητρο για να φύγουν με τα οχήματα τους σε μέρη κοντινά όπως Χαλκίδα, Λουτράκι και Ναύπλιο.

Παράλληλα, στους ερωτηθέντες καταγράψαμε και πολλούς γονείς που δηλώνουν ότι με την άρση των απαγορευτικού στις μετακινήσεις μπορούν πλέον να πάνε στα μέρη της επαρχίας που φοιτούν και μένουν εκεί τα παιδιά τους. Ήδη είναι πολλοί που με αφορμή την ελεύθερη μετακίνηση έχουν αρχίσει από τώρα να κάνουν σχέδια για ολιγοήμερες αποδράσεις εκτός Αθηνών αναμένοντας φυσικά και την επιστροφή στην κανονικότητα και για τα ξενοδοχεία.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα