20.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

✚ ΑΘΗΝΑ

Ο «Μεγάλος Περίπατος» κλείνει το Ιστορικό Τρίγωνο της Αθήνας -Πού θα απαγορεύονται τα ΙΧ

Στο προσωρινό περιορισμό (3 μήνες + 3 μήνες παράταση) της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας προβλέπει ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδας της κυβερνήσεως...

«Elephant»: Το 3ο πανελλήνιο βραβείο εικονικής επιχείρησης στα ΓΕΛ Φιλοθέης και Τραγαίας Νάξου

Η εικονική μαθητική επιχείρηση «Elephant», που δημιούργησαν μαθητές του Γενικού Λυκείου Φιλοθέης και του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου, στο πλαίσιο του μαθήματος «Εικονική Επιχείρηση»...

Νέο κεφάλαιο για την πλατεία Ομονοίας

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε για την πλατεία Ομονοίας που εγκαινιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και παραδόθηκε στο κοινό....

Χώροι και πόροι από τον δήμο Αθηναίων για την στήριξη του Πολιτισμού

Ο δήμος Αθηναίων αφουγκράζεται τα νέα δεδομένα, λαμβάνει υπόψη την ανάγκη των καλλιτεχνών για δημιουργία και επικοινωνία, αλλά και των πολιτών για ψυχαγωγία και...

O Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας: Ξεκινά μία από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις στην ιστορία της πρωτεύουσας

Το σχέδιο για την δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις που έγιναν ποτέ στην πόλη μας, του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας εγκρίθηκε τη...

Νίκη Αραμπατζή, Πρόεδρος

Η Νίκη Αραμπατζή έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, διαμένει στον Άγιο Ελευθέριο (5ο Διαμέρισμα), είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και εξειδικεύεται σε υποθέσεις ποινικού και αστικού δικαίου. Είναι απόφοιτη του μεταπτυχιακού τμήματος της Ενέργειας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες νομικά συνέδρια και νομικές ημερίδες διαφόρων επιστημονικών ζητημάτων. Έχει χειριστεί δεκάδες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια βίου μάθησης (2012-2015) και  της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνικού Σταθμού της Αθήνας «Αθήνα 9,84»(2015-2019). Σήμερα είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».

Ιστοσελίδα: Νίκη Αραμπατζή
Instagram:  Νίκη Αραμπατζή

Γιάννης Πολίτης, Αντιπρόεδρος

Ο Γιάννης Πολίτης είναι δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής επί 35 χρόνια.  Ξεκίνησε το 1984 στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, στην οποία εργάστηκε 28 χρόνια ως πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος, ενώ διετέλεσε και προϊστάμενος της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας.  Το 1988 έγινε μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).  Ήταν μέλος της πρώτης δημοσιογραφικής ομάδας του MEGA CHANNEL, στο οποίο εργάστηκε επί 14 χρόνια ως πολιτικός συντάκτης, επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ και παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών.  Έχει διατελέσει, επί 9 συνολικά χρόνια, Γενικός Διευθυντής στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνα 9.84, City και Βήμα FM.  Από το 2004 έως το 2013, εργάστηκε στη Δημόσια Τηλεόραση (πρώην ΕΡΤ) ως πολιτικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο και παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών.

Σήμερα είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Real News, πολιτικός αναλυτής στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής Χ2 στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας «politisonline», επίτιμος καθηγητής, καθώς και εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού EPLO (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου),  Παράλληλα, διδάσκει το μάθημα «Πηγές Ενημέρωσης» στο τμήμα ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Έχει διδάξει  επίσης στη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως των Special Olympics της Αθήνας και του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.)

Έχει βραβευτεί από:

-Το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασιλείου Μπότση «για την ολοκληρωμένη και αντικειμενική παρουσίαση των θεμάτων του, τις επιτυχίες του με αρκετές αποκλειστικότητες στο πολιτικό ρεπορτάζ και την ευπρεπή παρουσία του στην Τηλεόραση»

-Από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας, στο πλαίσιο της «2ης εκδήλωσης βράβευσης διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα», η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 150η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

-Από την Ένωση Δημάρχων Αττικής «για την αντικειμενικότητά του στην άσκηση του λειτουργήματός του».

-Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λευκάδας για την προσφορά του στο νησί.

Γεννήθηκε το 1961 στο Μεγανήσι Λευκάδας και έχει σπουδάσει ΜΜΕ (Queen Margaret University, Edinburgh) και MBA (East London University).

Θεόπη (Πόπη) Δομάζου, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Δημοσιογράφος - Ραδιοφωνική Παραγωγός - εκφωνήτρια

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.
Σπούδασε Γεωπονία και Αρχιτεκτονική τοπίου. Μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.
Αποφοίτησε από τη Δημοσιογραφική σχολή του ΑNT1. Στο ραδιόφωνο του ΑNT1  εργάστηκε για 10 χρόνια κάνοντας  ρεπορτάζ, δημοσιογραφική και μουσική επιμέλεια,  εκφωνήσεις, εκπομπές.
Ακολούθησε ο Action Fm και σήμερα κάνει εκπομπή στον HiT 88.9.
Εργάζεται στην πρώτη δωρεάν Ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Ασχολείται με πολιτιστικά, αθλητικά θέματα και έχει παρουσιάσει μεγάλα γεγονότα όπως τα Special Olympics, ο Δικός μου Μαραθώνιος, Greece race for the cure κ.α
Έχει συνεργαστεί με πολλούς Δημοσιογράφους και Πολιτικούς.
Είναι Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων.

Αναστασία Αφράτη, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Η Αναστασία Αφράτη είναι Δικηγόρος με εμπειρία στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου, ιδίως του Φορολογικού Δικαίου, του Αστικού Δικαίου και σε υποθέσεις ακινήτων και κτηματολογίου. 

Πραγματοποίησε τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών Δημοσίου Δικαίου «Master 2 Droit Public Fondamental» του Πανεπιστημίου Université Bordeaux IV Montesquieu και Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Φορολογικό Δίκαιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.

Είναι ιδρυτής και Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας «ΑΑ Lawyers».

Κωνσταντίνος Κουλούρης, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκα στο Καστρί Κυνουρίας όπου και τέλειωσα το σχολείο. Είμαι πτυχιούχος Μαθηματικός του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. Διορίστηκα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όπου και διατέλεσα διευθυντής στο 4ο Γενικό Λύκειο Βύρωνα τα τελευταία 16 χρόνια έως τη συνταξιοδότηση μου.

Ασχολήθηκα με τα κοινά και εκλέχτηκα Σύμβουλος στην 6η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων για 4 συνεχής τετραετίες από το 2002-2019.

Στις τελευταίες εκλογές του 2019 ήμουν υποψήφιος με την παράταξη ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ του Κώστα Μπακογιάννη.

Ζακ Λεβής, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Οικονομικά κι έχω μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά. Είμαι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (ΕΣΔΔ) και τα τελευταία 7 χρόνια, είμαι προϊστάμενος Τομέα στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου. Είμαι εκλεγμένος στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς και Αντιπρόεδρος στην Ένωση των Αποφοίτων της ΕΣΔΔ.

Ιστοσελίδα: www.zaklevis.gr
Προφίλ στο facebook: https://www.facebook.com/zak.levis/
Σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/zaklevis.gr

Μάριαμ Α. Σακίμπ (Μαρία), (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκε (1987) και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας, (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλης) σε διεθνική πενταμελή οικογένεια, με Ελληνίδα μητέρα και Άραβα πατέρα. Φοίτησε στο 60ο Ενιαίο Λύκειο Αθηνών και στην συνέχεια στο Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας (Α.Τ.Ε.Ι .Αθήνας). Η εσωτερική της ανάγκη για συνεχή εξέλιξη και η αγάπη της για την Επιστήμη της Μηχανικής συνέβαλε στο να εισαχθεί στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε στον κλάδο της εστίασης, στην οικογενειακή εμπορική επιχείρηση καθώς και στον κλάδο της διαφήμισης και της ολικής επικοινωνίας σε πολυεθνική διαφημιστική εταιρεία. Σήμερα, συνεχίζει τις σπουδές της, στο Διιδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, “Athens ΜΒΑ” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.) σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.), απασχολούμενη παράλληλα ως ελεύθερος επαγγελματίας. 

Email: mariamsakimp@gmail.com

Facebook:  mariamsakib.athinapsila

Instagram: mariam_sakib

Δήμητρα Σιδερή, (Παύλος Γερουλάνος– «Αθήνα Είσαι Εσύ»)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι έγγαμη με μια κόρη. Είναι πτυχιούχος  ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με κατεύθυνση τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες-Επιχειρήσεις στις Ανατολικοευρωπαικές Χώρες.

Γνωρίζει Αγγλικά σε επίπεδο PROFICIENCY. Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια με αντικείμενο τα Χρηματοοικονομικά, την διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού και το χρηματοοικονομικό management. Εχει εργασθεί  στον Ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης. Είναι υπάλληλος της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.).

Εκλεγμένη Αντπρόεδρος του συλλόγου Δ.Υ. του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ, συμμετείχε σε δράσεις και Συνέδρια της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΑΕΙ-ΤΕΙ. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄Τοσιτείου Αρσακείου Εκάλης από το 1996 έως το 2003.

Εκλέγεται στον Δήμο της  Αθήνας από  2006, σε θέσεις Αντιπροέδρου, Προέδρου της 4ης Δημ. Κοινότητας, αναλαμβάνοντας παράλληλα καθήκοντα προέδρου της Λέσχης Φιλίας Κολοκυνθούς.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων ανέλαβε Πρόεδρος του Ρ/Σ “Αθήνα 9.84” από τον Ιούλιο του 2018. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Βρεφοκομείου Αθηνών. Μέλος του Δ.Σ της ΔΕΡΑ Αθήνα 984 με πρόταση της Παράταξης “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”, από τον Σεπτέμβριο 2019.

Δημήτριος Αγανίδης, (Νάσος Ηλιόπουλος– «Ανοιχτή πόλη»)

Ο Δημήτρης Αγανίδης είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη της «Ανοιχτής Πόλης». Δικηγόρος στο επάγγελμα, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ασχολείται κυρίως με το εργατικό δίκαιο, την προστασία του καταναλωτή και το εταιρικό δίκαιο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης όλης της χώρας. Υπήρξε από τα αρχικά μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Γέφυρα για τη σύγκλιση των δυνάμεων της Αριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας και της Οικολογίας» και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία. Γράφει και δημοσιεύει κείμενα, άρθρα και απόψεις για κοινωνικά, νομικά και πολιτικά θέματα σε ιστοσελίδες, μέσα ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα.

facebook.com/DimAganidis

instagram.com/dim_aganidis

Χρήστος Σπυριδάκης, (Νίκος Σοφιανός- «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας»)

Γεννήθηκε το 1983 στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ από την οποία είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πολιτική Ανάλυση, ολοκληρώνοντας παράλληλα τις μουσικές σπουδές του στο βιολί. Διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Υποψηφίων Διδακτόρων Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ. Είναι υποψήφιος διδάκτορας πολιτικής ιστορίας - μέλος της Ελληνικης Εταιρίας Πολιτικής Επιστήμης. Eργάστηκε ως μουσικός επί σειρά ετών και ειναι μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Ζει στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και εργάζεται στον κλάδο του επισιτισμού. Στις εκλογές για την τοπική διοίκηση του 2019 ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Aθηναίων.

Κώστας Ράπτης, (Εκπρόσωπος Εργαζομένων)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Σπούδασε γλωσσολογία στο Φιλολογικό Τμήμα του ΕΚΠΑ και στο μεταπτυχιακό τμήμα της Φιλοσοφικής ΑΠΘ. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2000, ασχολούμενος με διεθνή θέματα για διάφορα μέσα ενημέρωσης και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2005. Έχει επίσης ασχοληθεί με τη μετάφραση και επιμέλεια βιβλίων (Angela Davis, Perry Anderson κτλ.) για τις εκδόσεις “Άγρα” και “Τόπος”. Στον “Αθήνα 9,84” επί δύο δεκαετίες, το τελευταίο διάστημα με την καθημερινή εκπομπή "Ω, τι κόσμος!". Αιρετός εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΡΑ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ ΔΕΡΑ

Αικατερίνη Γκαγκάκη - Δημητριάδου, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

H Κατερίνα Γκαγκάκη είναι Eπικοινωνιολόγος.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της ως Ψυχολόγος και στη συνέχεια στράφηκε στον Τομέα της Επικοινωνίας.  Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του Perception Management και Brand Ιmage Βuilding και πολυετή εμπειρία στην Εταιρική  Επικοινωνία, ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες  και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις.

Ενδεικτικά, διετέλεσε για πολλά χρόνια Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στη VODAFONE και για 10 χρόνια διαχειρίστηκε  την επικοινωνιακή στρατηγική όλων των εταιριών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη συνέχεια ανέλαβε τη διεθνή επικοινωνιακή καθοδήγηση της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και σήμερα δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας και Διαχείρισης Φήμης σε μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και ως Σύμβουλος Διαχείρισης Εικόνας  σε επιχειρηματίες και προσωπικότητες της βιομηχανίας των ΜΜΕ.  Ταυτόχρονα είναι ραδιοφωνική παραγωγός και αρθογράφος σε site.

Έχει σπούδασει Ψυχολογία και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics and Political Science και στο Perception Management στο New York University.

Ιωακείμ Καλλιβρούσης, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκε το 1964 στη Αθήνα με καταγωγή από την Άνδρο. Απόφοιτος του 1ο Πρότυπου Λυκείου Αθηνών στην Πλάκα. Πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές M.Β.Α. in Marketing Project Management & Integrated Communications στο University of Dundee, Scotland, UK με υποτροφία του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης». Πρόεδρος της «Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας» (www.sylgonis.gr) που εκπροσωπεί τους γονείς 85.000 μαθητών ιδιωτικών σχολείων, πρωταγωνίστησε τo 2015, στην κατάργηση της επιβολής ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια. Πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας». Αντιπρόεδρος της “A.H.E.P.A. Hellas” HJ-17. Μέλος του Δ.Σ. του «Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση», Μέλος της «Ένωσης Ελλήνων Φυσικών», του «Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας», του «Ινστιτούτου Επικοινωνίας», του «Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing”, της «Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων». Διευθυντής Πωλήσεων στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ΤV («Audiotex»). Επιχειρηματίας – Διαφημιστής ιδιοκτήτης της «ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΗ» (www.hartografiki.gr) με τα διαφημιστικά Μέσα των Σταθμών ΚΤΕΛ 60 μεγάλων πόλεων σε όλη τη χώρα. Πατέρας της Κατερίνας 24 ετών (μεταπτυχιακή φοιτήτρια M.Sc στο Stockholm University, Sweden και πτυχιούχο δασκάλα ΕΚΠΑ) και του Στέργιου 20 ετών (σπουδαστής στην σχολή πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο).

www.kallivrousis.gr

E-mail: ioakim64@hotmail.com)
Facebook: Ιωακείμ-Καλλιβρούσης,
Istagram: kallivrousis_ioakim
You tube channel: Ioakeim Kallivroussis
LinkedIn: gr.linkedin.com/in/ioakimkallivrousis

Δήμητρα Ινές Αγγελή Λυκούδη, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Διετέλεσε  ως εκλεγμένη Σύμβουλος στην 6η  Δημοτική Κοινότητα της Αθήνας από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Αύγουστο του 2019.

Εργάστηκε ως διοικητικό στέλεχος στην δημιουργία και υποστήριξη εμπορικών εφαρμογών (customized applications) για μεγάλες επιχειρήσεις (ασφαλιστικές, εκδοτικές, ναυτιλιακές, αγροτικούς συνεταιρισμούς, εμπορικές κ.ά.)

Δίδαξε σε εργαστήρια ελευθέρων σπουδών πάνω σε θέματα πληροφορικής.

Ως εθελόντρια έχει συμμετάσχει σε πολλές κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις
καθώς και σε αθλητικές διοργανώσεις (πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές, ολυμπιακές , Special Olympics).

Ελένη Μεταξά, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Η Ελένη Μεταξά γεννήθηκε στην Κέρκυρα και μεγάλωσε στην Αθήνα στην περιοχή της Ακρόπολης. Αποφοίτησε από το 1ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών. Έχει σπουδάσει στο New York College  Διοίκηση Επιχειρήσεων  και στο S.B.S – Studies of Business Science and Secretarial Courses , Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία. Επίσης παρακολούθησε  Κύκλο Σπουδών Ιδιαιτέρας Γραμματείας  στο  Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Didacta καθώς και στο ΙΕΚ Όμηρος την Ειδικότητα Ραδιοφωνικός Παραγωγός . Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ιαπωνικά . Αρχικά εργαζόταν για πολλά χρόνια σε Πολυεθνική Εταιρεία Ιατρικών Ειδών ως Υπεύθυνη Γραφείου του  Διευθύνοντος Συμβούλου. Στην συνέχεια σε ανάλογη θέση σε Δικηγορικό Γραφείο, σε Διατροφολογικό Κέντρο,  όπως και στον χώρο της εστίασης στον Τομέα των Δημοσίων Σχέσεων . Τα τελευταία χρόνια η αγάπη της για την μουσική την έφερε στο κόσμο του ραδιοφώνου και εργάζεται ως Ραδιοφωνική Παραγωγός στον Κρητικό Παραδοσιακό Σταθμό Lyra fm 91,4  με δική της καθημερινή εκπομπή καθώς και στο Τμήμα Διαφημίσεων και Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού.

Μαρία Δεπούντη, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Η Δεπούντη Μαρία του Σπύρου, γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε φυσικοθεραπεία στο ΑΤΕΙ Αθήνας με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα μοριακής και εφαρμοσμένης φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Έχει εργασθεί στο παρελθόν στην Εταιρία Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών και διατηρεί τα τελευταία πέντε χρόνια συνεργασία με γνωστή Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς η κύρια επαγγελματική ενασχόλησή της είναι ο γηριατρικός πληθυσμός. Ακόμη, είναι καθηγήτρια φυσικοθεραπείας σε Ιδιωτικό Κολέγιο και έχει αναλάβει υπεύθυνη τομέα φυσικοθεραπείας σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Παράλληλα, έχει αναλάβει χρέη Αντιπροέδρου στην Λέσχη Φιλίας των Κάτω Πετραλώνων. Έχει διατελέσει μέλος οργανωτικών επιτροπών του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και δεν σταματάει να προάγει την υγεία. Τέλος, απο τον Σεπτέμβρη είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του  σταθμού της πόλης Αθήνα 9.84 και έχει ενεργό συμμετοχή τα στα κοινά της 3ης Δημοτικής Κοινότητας.

Γεράσιμος Κυριαζής, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Ο Γεράσιμος Κυριαζης γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα .
Έλαβε το δίπλωμα της ΑΣΠΑΙΤΕ το 2010 με την ειδικότητα του Εκπαιδευτικού Πολιτικών Μηχανικών.
Εργάστηκε ως διοικητικό προσωπικό κοινωνικών υπηρεσιών και ως εκπαιδευτικός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σήμερα εργάζεται ως παιδαγωγός.
Έχοντας έντονη κοινωνική δράση έχει συμμετάσχει σε επιτροπές και συμβούλια από το 2011 με κύριους τομείς δραστηριότητας την εκπαίδευση και των προγραμματισμό λειτουργίας συστημάτων.

Γεώργιος Γερονικολός, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκα στα Πετράλωνα και μεγάλωσα στο Βοτανικό. Είμαι ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων και  εργάζομαι ως συντηρητής ανελκυστήρων σε μεγάλη Ελληνική εταιρεία ανελκυστήρων. Παντρεμένος με την Κούβελου Δέσποινα ιδιωτική υπάλληλο και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο 15 και τη Δανάη 5. Έχοντας πάντα ανεπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού και  της συμμετοχής στα κοινά, ασχολήθηκα με τον προσκοπισμό, με τον αθλητισμό, στο κομμάτι της διοίκησης ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου  και αργότερα με την τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος περιφερειακός και κοινοτικός σύμβουλος .Είμαι αντιπρόεδρος λέσχης φιλίας Βοτανικού, μέλος σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τρίτης δημοτικής κοινότητας και  ανήκω  στο  Δ.Σ του ραδιοφωνικού  Αθήνα 9,84.   

Αθηνά Φαραζή, (Νάσος Ηλιόπουλος– «Ανοιχτή πόλη»)

Από το 1984 έως σήμερα, μέλος του ΔΣΑ, μαχόμενη δικηγόρος.

Από τα φοιτητικά χρόνια της,  εντάχθηκε στον  «Δημοκρατικό Αγώνα»  και  στην « ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», παραμένοντας  συνεχώς  πιστή στις αρχές της  Ανανεωτικής  Αριστεράς   και  από την  ίδρυση  του ΣΥΡΙΖΑ είναι και  παραμένει κομματικό μέλος του.

Το 1994-1998 εκλέχτηκε κοινοτική σύμβουλος της  πρώην Κοινότητας Θρακομακεδόνων  διετέλεσε μέλος του ΣΥΝΠΑ, και μέλος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου. Πρωτοστάτησε μαζί με άλλους, σε κινηματικούς αγώνες  ενάντια στην ανάληψη  των ολυμπιακών αγώνων  και  ενάντια στην δημιουργία του Ολυμπιακού χωριού , χάριν προστασίας του περιβάλλοντος.

Το 2006-2010 επανεκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος  και   διετέλεσε  Αντιπρόεδρος του  Πνευματικού  Κέντρου.

Από τον Μάιο του 2016 έως και τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν μέλος του Δ.Σ του ΕΟΔΥ  (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), ενώ διετέλεσε και  πρόεδρος της επιτροπής της θεσμικής του Ανασυγκρότησης.

Παράλληλα  έχει ουσιαστική συμμετοχή σε πολλούς φορείς και οργανώσεις.  Ως  δικηγόρος  υποστηρίζει  θέματα Ταυτότητας  φύλου ,  ενώ συμμετέχει στο Τμήμα  Δικαιωμάτων και Φεμινιστικής  Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αθηνά Καστρινάκη, (Παύλος Γερουλάνος– «Αθήνα Είσαι Εσύ»)

Γεννήθηκε στα Χανιά. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε το μεταπτυχιακό της, από το ίδιο πανεπιστήμιο, στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σχέσεις. Εργάζεται ως δημοσιογράφος, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, επίσης δημοσιογράφου, του αείμνηστου Γιώργου Καστρινάκη, γνωστού για τους κοινωνικούς του αγώνες μέσα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχει τιμηθεί με την υποτροφία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για μετεκπαίδευση στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Επίσης, είναι μέτζο-σοπράνο και ως σολίστ συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή και με σημαντικές ορχήστρες, κάνοντας εμφανίσεις στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Είναι μέλος του ΔΣ της Παγκρητίου Ενώσεως.

https://www.facebook.com/athenakastrinaki

Στέλιος Λάμπρου, (Νίκος Σοφιανός- «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας»)

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και είναι Λογιστής. Είναι μέλος Δ.Σ. πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στέλεχος του ΚΚΕ.

Χρήστος Καπούτσης, (Εκπρόσωπος Εργαζομένων)

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Είναι  απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Αλεξιπτωτιστών.  Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1989 εργάζεται ως δημοσιογράφος (διπλωματικός και στρατιωτικός συντάκτης) σε  εφημερίδες περιοδικά, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα (Από το 1998 στον Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ984). 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ημερίδα για την πανδημία από το «Δίκτυο Υπεράσπισης του καθολικού Δικαιώματος στην Υγεία και της Δημόσιας Περίθαλψης»

Ημερίδα με θέμα «Ψυχική υγεία και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού πριν κατά την διάρκεια αλλά και μετά την πανδημία. Ανοιχτοί διάλογοι με ειδικούς, φορείς και...

Η Πέγγυ Ρίγγα στον Αθήνα 9.84: «Σταθερή η τιμή εισιτηρίου στα θερινά σινεμά»

Με πληρότητα στο 70 % και με ανοικτά κυλικεία, αλλά χωρίς διάλειμμα για αποφυγή συνωστισμού, θα επαναλειτουργήσουν από 1ης Ιουνίου τα θερινά σινεμά. «Η τιμή...

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ενεργά και ψηφιακά δίπλα στον καταναλωτή

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας επέτρεπε στους καταναλωτές παρά την πανδημία του κορονοϊού και τα περιοριστικά μέτρα, να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το σύνολο...

Γκασπάρτ: «Αν η Ρεάλ ήταν πρώτη, το πρωτάθλημα θα είχε τελειώσει»

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Γκασπάρτ, η Ρεάλ Μαδρίτης θα είχε βγει πρωταθλήτρια αν ήταν πρώτη πριν τον κορονοϊό. Καυστικός εμφανίστηκε με...

Άνοιξε, με ασφάλεια, το Second Hand Shop στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το Second Hand Shop στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, άνοιξε ξανά, και περιμένει τους Αθηναίους για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στα παλιά τους αντικείμενα...

Ρέθυμνο: Απών από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Κωστής Ζομπανάκης

Χωρίς την παρουσία του Κωστή Ζομπανάκη θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings να ανακοινώνει την...

Μηταράκης: Αδιάκοπος ο αγώνας στο μεταναστευτικό

Βήμα για την ανάκτηση του ελέγχου στο μεταναστευτικό είναι για τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ο ορισμός των 32 διοικητών σε υφιστάμενες...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άνοιξε, με ασφάλεια, το Second Hand Shop στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το Second Hand Shop στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, άνοιξε ξανά, και περιμένει τους Αθηναίους για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στα παλιά τους αντικείμενα...

«Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο!» – Ο Κώστας Μπακογιάννης στον «αέρα» του Αθήνα 9.84 την Παρασκευή 29/5

Στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού της πρωτεύουσας, του Αθήνα 9.84, θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή 29 Μαΐου, 11 με 12 το πρωί, ο Δήμαρχος...

«Γινόμαστε 33 και το γιορτάζουμε»

Τριάντα τρία χρόνια μετά, γιορτάζουμε! Την ερχόμενη Κυριακή ο Αθήνα 9. 84 έχει γενέθλια! Γιορτάζει 33 ολόκληρα χρόνια στα ερτζιανά και – εν μέσω κορονοϊού-...

Όχι σε νέα καραντίνα

«Ταφόπλακα» για την οικονομία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους θα αποτελέσει μια νέα πιθανή γενικευμένη καραντίνα από το Φθινόπωρο, σε κάθε ενδεχόμενο ενός...

Στην αγορά των Αμπελοκήπων ο Δήμαρχος Αθηναίων – «Είμαστε εδώ για να σταθούν στα πόδια τους οι επαγγελματίες της πόλης»

Την αγορά των οδών Πανόρμου και Λαρίσης στους Αμπελοκήπους επισκέφτηκε το μεσημέρι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για να συζητήσει με καταστηματάρχες και εργαζόμενους...