17.3 C
Athens
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

✚ ΑΘΗΝΑ

Δήμος Αθηναίων: Στον Άγιο Αρτέμιο το 7ο πάρκο «τσέπης» της Αθήνας

Στον Άγιο Αρτέμιο, σε μία πυκνοδομημένη γειτονιά της Αθήνας, γνωστή και ως Γούβα, «γεννήθηκε» το 7ο κατά σειρά pocket park της πόλης. Με το...

Πώς θα είναι η Πανεπιστημίου μετά από την ανάπλαση – Το έργο σε 20 ερωτήσεις και απαντήσεις

Στο τέλος του 2021 ξεκινούν τα έργα για την τελική ανάπλαση της Πανεπιστημίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 12 με 15 μήνες. Ο προϋπολογισμός...

Μία νέα «πράσινη» γειτονιά στα Πετράλωνα – Μεγαλώνει το δίκτυο των πάρκων «τσέπης» στην Αθήνα

Ενισχύοντας το δίκτυο των πάρκων «τσέπης», ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει να δημιουργεί «πράσινα» σημεία συνάντησης για τους κατοίκους της Αθήνας, στο πλαίσιο αυτής της...

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του INNOVATHENS για τον Οκτώβριο

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, συνεχίζει το  συναρπαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων, ειδικά σχεδιασμένο...

Τένις, Στίβος και Αυτοάμυνα στον ΟΠΑΝΔΑ

Ανοίγουν την Παρασκευή 17/09/21 οι εγγραφές για τις Ακαδημίες Εκμάθησης Αθλημάτων (τένις, στίβου και αυτοάμυνας) του ΟΠΑΝΔΑ, για παιδιά 6-15 ετών, ενηλίκους, και υποψήφιους...

Θεόπη (Πόπη) Δομάζου, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Δημοσιογράφος - Ραδιοφωνική Παραγωγός - εκφωνήτρια

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.
Σπούδασε Γεωπονία και Αρχιτεκτονική τοπίου. Μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.
Αποφοίτησε από τη Δημοσιογραφική σχολή του ΑNT1. Στο ραδιόφωνο του ΑNT1  εργάστηκε για 10 χρόνια κάνοντας  ρεπορτάζ, δημοσιογραφική και μουσική επιμέλεια,  εκφωνήσεις, εκπομπές.
Ακολούθησε ο Action Fm και σήμερα κάνει εκπομπή στον HiT 88.9.
Εργάζεται στην πρώτη δωρεάν Ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Ασχολείται με πολιτιστικά, αθλητικά θέματα και έχει παρουσιάσει μεγάλα γεγονότα όπως τα Special Olympics, ο Δικός μου Μαραθώνιος, Greece race for the cure κ.α
Έχει συνεργαστεί με πολλούς Δημοσιογράφους και Πολιτικούς.
Είναι Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων.

Γιάννης Πολίτης, Αντιπρόεδρος

Ο Γιάννης Πολίτης είναι δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής επί 35 χρόνια.  Ξεκίνησε το 1984 στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, στην οποία εργάστηκε 28 χρόνια ως πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος, ενώ διετέλεσε και προϊστάμενος της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας.  Το 1988 έγινε μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).  Ήταν μέλος της πρώτης δημοσιογραφικής ομάδας του MEGA CHANNEL, στο οποίο εργάστηκε επί 14 χρόνια ως πολιτικός συντάκτης, επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ και παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών.  Έχει διατελέσει, επί 9 συνολικά χρόνια, Γενικός Διευθυντής στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνα 9.84, City και Βήμα FM.  Από το 2004 έως το 2013, εργάστηκε στη Δημόσια Τηλεόραση (πρώην ΕΡΤ) ως πολιτικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο και παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών.

Σήμερα είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Real News, πολιτικός αναλυτής στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής Χ2 στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας «politisonline», επίτιμος καθηγητής, καθώς και εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού EPLO (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου),  Παράλληλα, διδάσκει το μάθημα «Πηγές Ενημέρωσης» στο τμήμα ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Έχει διδάξει  επίσης στη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως των Special Olympics της Αθήνας και του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.)

Έχει βραβευτεί από:

-Το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασιλείου Μπότση «για την ολοκληρωμένη και αντικειμενική παρουσίαση των θεμάτων του, τις επιτυχίες του με αρκετές αποκλειστικότητες στο πολιτικό ρεπορτάζ και την ευπρεπή παρουσία του στην Τηλεόραση»

-Από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας, στο πλαίσιο της «2ης εκδήλωσης βράβευσης διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα», η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 150η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

-Από την Ένωση Δημάρχων Αττικής «για την αντικειμενικότητά του στην άσκηση του λειτουργήματός του».

-Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λευκάδας για την προσφορά του στο νησί.

Γεννήθηκε το 1961 στο Μεγανήσι Λευκάδας και έχει σπουδάσει ΜΜΕ (Queen Margaret University, Edinburgh) και MBA (East London University).

Αναστασία Αφράτη, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Η Αναστασία Αφράτη είναι Δικηγόρος με εμπειρία στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου, ιδίως του Φορολογικού Δικαίου, του Αστικού Δικαίου και σε υποθέσεις ακινήτων και κτηματολογίου. 

Πραγματοποίησε τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών Δημοσίου Δικαίου «Master 2 Droit Public Fondamental» του Πανεπιστημίου Université Bordeaux IV Montesquieu και Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Φορολογικό Δίκαιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.

Είναι ιδρυτής και Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας «ΑΑ Lawyers».

Κωνσταντίνος Κουλούρης, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκα στο Καστρί Κυνουρίας όπου και τέλειωσα το σχολείο. Είμαι πτυχιούχος Μαθηματικός του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. Διορίστηκα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όπου και διατέλεσα διευθυντής στο 4ο Γενικό Λύκειο Βύρωνα τα τελευταία 16 χρόνια έως τη συνταξιοδότηση μου.

Ασχολήθηκα με τα κοινά και εκλέχτηκα Σύμβουλος στην 6η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων για 4 συνεχής τετραετίες από το 2002-2019.

Στις τελευταίες εκλογές του 2019 ήμουν υποψήφιος με την παράταξη ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ του Κώστα Μπακογιάννη.

Ζακ Λεβής, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Οικονομικά κι έχω μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά. Είμαι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (ΕΣΔΔ) και τα τελευταία 7 χρόνια, είμαι προϊστάμενος Τομέα στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου. Είμαι εκλεγμένος στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς και Αντιπρόεδρος στην Ένωση των Αποφοίτων της ΕΣΔΔ.

Ιστοσελίδα: www.zaklevis.gr
Προφίλ στο facebook: https://www.facebook.com/zak.levis/
Σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/zaklevis.gr

Μάριαμ Α. Σακίμπ (Μαρία), (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκε (1987) και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας, (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλης) σε διεθνική πενταμελή οικογένεια, με Ελληνίδα μητέρα και Άραβα πατέρα. Φοίτησε στο 60ο Ενιαίο Λύκειο Αθηνών και στην συνέχεια στο Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας (Α.Τ.Ε.Ι .Αθήνας). Η εσωτερική της ανάγκη για συνεχή εξέλιξη και η αγάπη της για την Επιστήμη της Μηχανικής συνέβαλε στο να εισαχθεί στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε στον κλάδο της εστίασης, στην οικογενειακή εμπορική επιχείρηση καθώς και στον κλάδο της διαφήμισης και της ολικής επικοινωνίας σε πολυεθνική διαφημιστική εταιρεία. Σήμερα, συνεχίζει τις σπουδές της, στο Διιδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, “Athens ΜΒΑ” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.) σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.), απασχολούμενη παράλληλα ως ελεύθερος επαγγελματίας. 

Email: [email protected]

Facebook:  mariamsakib.athinapsila

Instagram: mariam_sakib

Δήμητρα Σιδερή, (Παύλος Γερουλάνος– «Αθήνα Είσαι Εσύ»)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι έγγαμη με μια κόρη. Είναι πτυχιούχος  ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με κατεύθυνση τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες-Επιχειρήσεις στις Ανατολικοευρωπαικές Χώρες.

Γνωρίζει Αγγλικά σε επίπεδο PROFICIENCY. Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια με αντικείμενο τα Χρηματοοικονομικά, την διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού και το χρηματοοικονομικό management. Εχει εργασθεί  στον Ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης. Είναι υπάλληλος της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.).

Εκλεγμένη Αντπρόεδρος του συλλόγου Δ.Υ. του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ, συμμετείχε σε δράσεις και Συνέδρια της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΑΕΙ-ΤΕΙ. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄Τοσιτείου Αρσακείου Εκάλης από το 1996 έως το 2003.

Εκλέγεται στον Δήμο της  Αθήνας από  2006, σε θέσεις Αντιπροέδρου, Προέδρου της 4ης Δημ. Κοινότητας, αναλαμβάνοντας παράλληλα καθήκοντα προέδρου της Λέσχης Φιλίας Κολοκυνθούς.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων ανέλαβε Πρόεδρος του Ρ/Σ “Αθήνα 9.84” από τον Ιούλιο του 2018. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Βρεφοκομείου Αθηνών. Μέλος του Δ.Σ της ΔΕΡΑ Αθήνα 984 με πρόταση της Παράταξης “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”, από τον Σεπτέμβριο 2019.

Δημήτριος Αγανίδης, (Νάσος Ηλιόπουλος– «Ανοιχτή πόλη»)

Ο Δημήτρης Αγανίδης είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη της «Ανοιχτής Πόλης». Δικηγόρος στο επάγγελμα, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ασχολείται κυρίως με το εργατικό δίκαιο, την προστασία του καταναλωτή και το εταιρικό δίκαιο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης όλης της χώρας. Υπήρξε από τα αρχικά μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Γέφυρα για τη σύγκλιση των δυνάμεων της Αριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας και της Οικολογίας» και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία. Γράφει και δημοσιεύει κείμενα, άρθρα και απόψεις για κοινωνικά, νομικά και πολιτικά θέματα σε ιστοσελίδες, μέσα ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα.

facebook.com/DimAganidis

instagram.com/dim_aganidis

Χρήστος Σπυριδάκης, (Νίκος Σοφιανός- «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας»)

Γεννήθηκε το 1983 στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ από την οποία είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πολιτική Ανάλυση, ολοκληρώνοντας παράλληλα τις μουσικές σπουδές του στο βιολί. Διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Υποψηφίων Διδακτόρων Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ. Είναι υποψήφιος διδάκτορας πολιτικής ιστορίας - μέλος της Ελληνικης Εταιρίας Πολιτικής Επιστήμης. Eργάστηκε ως μουσικός επί σειρά ετών και ειναι μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Ζει στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και εργάζεται στον κλάδο του επισιτισμού. Στις εκλογές για την τοπική διοίκηση του 2019 ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Aθηναίων.

Κώστας Κορέλης, (Εκπρόσωπος Εργαζομένων)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Απόφοιτος Λυκείου. Σπούδασε και ειδικεύτηκε στον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και του Αυτοματισμού.
Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1992, ασχολούμενος με το ελεύθερο ρεπορτάζ για διάφορα μέσα ενημέρωσης και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2000.
Στον “Αθήνα 9,84” βρίσκεται από το 2007, καλύπτοντας το ελεύθερο ρεπορτάζ. Διετέλεσε αιρετό μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ(2013-2015) και αντίστοιχα για δυο θητείες ήταν τακτικό μέλος του Πρωτοβάθμιου Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (2015-2019).
Αιρετός εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΡΑ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ ΔΕΡΑ

Αικατερίνη Γκαγκάκη - Δημητριάδου, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

H Κατερίνα Γκαγκάκη είναι Eπικοινωνιολόγος.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της ως Ψυχολόγος και στη συνέχεια στράφηκε στον Τομέα της Επικοινωνίας.  Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του Perception Management και Brand Ιmage Βuilding και πολυετή εμπειρία στην Εταιρική  Επικοινωνία, ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες  και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις.

Ενδεικτικά, διετέλεσε για πολλά χρόνια Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στη VODAFONE και για 10 χρόνια διαχειρίστηκε  την επικοινωνιακή στρατηγική όλων των εταιριών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη συνέχεια ανέλαβε τη διεθνή επικοινωνιακή καθοδήγηση της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και σήμερα δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας και Διαχείρισης Φήμης σε μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και ως Σύμβουλος Διαχείρισης Εικόνας  σε επιχειρηματίες και προσωπικότητες της βιομηχανίας των ΜΜΕ.  Ταυτόχρονα είναι ραδιοφωνική παραγωγός και αρθογράφος σε site.

Έχει σπούδασει Ψυχολογία και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics and Political Science και στο Perception Management στο New York University.

Ιωακείμ Καλλιβρούσης, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκε το 1964 στη Αθήνα με καταγωγή από την Άνδρο. Απόφοιτος του 1ο Πρότυπου Λυκείου Αθηνών στην Πλάκα. Πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές M.Β.Α. in Marketing Project Management & Integrated Communications στο University of Dundee, Scotland, UK με υποτροφία του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης». Πρόεδρος της «Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας» (www.sylgonis.gr) που εκπροσωπεί τους γονείς 85.000 μαθητών ιδιωτικών σχολείων, πρωταγωνίστησε τo 2015, στην κατάργηση της επιβολής ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια. Πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας». Αντιπρόεδρος της “A.H.E.P.A. Hellas” HJ-17. Μέλος του Δ.Σ. του «Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση», Μέλος της «Ένωσης Ελλήνων Φυσικών», του «Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας», του «Ινστιτούτου Επικοινωνίας», του «Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing”, της «Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων». Διευθυντής Πωλήσεων στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ΤV («Audiotex»). Επιχειρηματίας – Διαφημιστής ιδιοκτήτης της «ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΗ» (www.hartografiki.gr) με τα διαφημιστικά Μέσα των Σταθμών ΚΤΕΛ 60 μεγάλων πόλεων σε όλη τη χώρα. Πατέρας της Κατερίνας 24 ετών (μεταπτυχιακή φοιτήτρια M.Sc στο Stockholm University, Sweden και πτυχιούχο δασκάλα ΕΚΠΑ) και του Στέργιου 20 ετών (σπουδαστής στην σχολή πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο).

www.kallivrousis.gr

E-mail: [email protected])
Facebook: Ιωακείμ-Καλλιβρούσης,
Istagram: kallivrousis_ioakim
You tube channel: Ioakeim Kallivroussis
LinkedIn: gr.linkedin.com/in/ioakimkallivrousis

Δήμητρα Ινές Αγγελή Λυκούδη, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, όπου και μεγάλωσε και ζει.
Έχει Αθηναϊκή καταγωγή.
Παντρεμένη και μητέρα 6 παιδιών
Πτυχιούχος Προγραμματίστρια/Αναλύτρια Η/Υ.
Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά.
Δημοτική Σύμβουλος Αθήνας της παράταξης “Αθήνα Ψηλά” με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη.
Γενική Γραμματέας της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.)
Γενική Γραμματέας της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.)
Μέλος του Δ.Σ. του European Large Families Confederation (E.L.Fa.C.)
Μέλος του Δ.Σ. της «Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών»

ΜΕΛΟΣ

του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (1o Σύστημα Προσκόπων Ζωγράφου),
του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
του «Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών»,
του «Δικτύου Αιρετών Γυναικών στην Αυτοδιοίκηση»
των Εθελοντών του Κόσμου,
της ομάδας Εθελοντισμού του Δήμου Αθηναίων,
του «Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πατησίων»,
της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή»,
της «Πανελλήνιας Οργάνωσης Οικογενείας και Νεότητας» (Π.Ο.Ο.Ν.).

Διετέλεσε ως εκλεγμένη Σύμβουλος στην 6η Δημοτική Κοινότητα της Αθήνας από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Αύγουστο του 2019.

Εργάστηκε ως διοικητικό στέλεχος στην δημιουργία και υποστήριξη εμπορικών εφαρμογών (customized applications) για μεγάλες
επιχειρήσεις (ασφαλιστικές, εκδοτικές, ναυτιλιακές, αγροτικούς συνεταιρισμούς, εμπορικές κ.ά.)

Δίδαξε σε εργαστήρια ελευθέρων σπουδών πάνω σε θέματα πληροφορικής.

Ως εθελόντρια έχει συμμετάσχει σε πολλές κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις
καθώς και σε αθλητικές διοργανώσεις (πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές, ολυμπιακές, Special Olympics).

Ελένη Μεταξά, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Η Ελένη Μεταξά γεννήθηκε στην Κέρκυρα και μεγάλωσε στην Αθήνα στην περιοχή της Ακρόπολης. Αποφοίτησε από το 1ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών. Έχει σπουδάσει στο New York College  Διοίκηση Επιχειρήσεων  και στο S.B.S – Studies of Business Science and Secretarial Courses , Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία. Επίσης παρακολούθησε  Κύκλο Σπουδών Ιδιαιτέρας Γραμματείας  στο  Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Didacta καθώς και στο ΙΕΚ Όμηρος την Ειδικότητα Ραδιοφωνικός Παραγωγός . Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ιαπωνικά . Αρχικά εργαζόταν για πολλά χρόνια σε Πολυεθνική Εταιρεία Ιατρικών Ειδών ως Υπεύθυνη Γραφείου του  Διευθύνοντος Συμβούλου. Στην συνέχεια σε ανάλογη θέση σε Δικηγορικό Γραφείο, σε Διατροφολογικό Κέντρο,  όπως και στον χώρο της εστίασης στον Τομέα των Δημοσίων Σχέσεων . Τα τελευταία χρόνια η αγάπη της για την μουσική την έφερε στο κόσμο του ραδιοφώνου και εργάζεται ως Ραδιοφωνική Παραγωγός στον Κρητικό Παραδοσιακό Σταθμό Lyra fm 91,4  με δική της καθημερινή εκπομπή καθώς και στο Τμήμα Διαφημίσεων και Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού.

Μαρία Δεπούντη, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Η Δεπούντη Μαρία του Σπύρου, γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε φυσικοθεραπεία στο ΑΤΕΙ Αθήνας με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα μοριακής και εφαρμοσμένης φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Έχει εργασθεί στο παρελθόν στην Εταιρία Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών και διατηρεί τα τελευταία πέντε χρόνια συνεργασία με γνωστή Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς η κύρια επαγγελματική ενασχόλησή της είναι ο γηριατρικός πληθυσμός. Ακόμη, είναι καθηγήτρια φυσικοθεραπείας σε Ιδιωτικό Κολέγιο και έχει αναλάβει υπεύθυνη τομέα φυσικοθεραπείας σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Παράλληλα, έχει αναλάβει χρέη Αντιπροέδρου στην Λέσχη Φιλίας των Κάτω Πετραλώνων. Έχει διατελέσει μέλος οργανωτικών επιτροπών του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και δεν σταματάει να προάγει την υγεία. Τέλος, απο τον Σεπτέμβρη είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του  σταθμού της πόλης Αθήνα 9.84 και έχει ενεργό συμμετοχή τα στα κοινά της 3ης Δημοτικής Κοινότητας.

Γεράσιμος Κυριαζής, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Ο Γεράσιμος Κυριαζης γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα .
Έλαβε το δίπλωμα της ΑΣΠΑΙΤΕ το 2010 με την ειδικότητα του Εκπαιδευτικού Πολιτικών Μηχανικών.
Εργάστηκε ως διοικητικό προσωπικό κοινωνικών υπηρεσιών και ως εκπαιδευτικός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σήμερα εργάζεται ως παιδαγωγός.
Έχοντας έντονη κοινωνική δράση έχει συμμετάσχει σε επιτροπές και συμβούλια από το 2011 με κύριους τομείς δραστηριότητας την εκπαίδευση και των προγραμματισμό λειτουργίας συστημάτων.

Γεώργιος Γερονικολός, (Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Γεννήθηκα στα Πετράλωνα και μεγάλωσα στο Βοτανικό. Είμαι ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων και  εργάζομαι ως συντηρητής ανελκυστήρων σε μεγάλη Ελληνική εταιρεία ανελκυστήρων. Παντρεμένος με την Κούβελου Δέσποινα ιδιωτική υπάλληλο και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο 15 και τη Δανάη 5. Έχοντας πάντα ανεπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού και  της συμμετοχής στα κοινά, ασχολήθηκα με τον προσκοπισμό, με τον αθλητισμό, στο κομμάτι της διοίκησης ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου  και αργότερα με την τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος περιφερειακός και κοινοτικός σύμβουλος .Είμαι αντιπρόεδρος λέσχης φιλίας Βοτανικού, μέλος σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τρίτης δημοτικής κοινότητας και  ανήκω  στο  Δ.Σ του ραδιοφωνικού  Αθήνα 9,84.   

Αθηνά Φαραζή, (Νάσος Ηλιόπουλος– «Ανοιχτή πόλη»)

Από το 1984 έως σήμερα, μέλος του ΔΣΑ, μαχόμενη δικηγόρος.

Από τα φοιτητικά χρόνια της,  εντάχθηκε στον  «Δημοκρατικό Αγώνα»  και  στην « ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», παραμένοντας  συνεχώς  πιστή στις αρχές της  Ανανεωτικής  Αριστεράς   και  από την  ίδρυση  του ΣΥΡΙΖΑ είναι και  παραμένει κομματικό μέλος του.

Το 1994-1998 εκλέχτηκε κοινοτική σύμβουλος της  πρώην Κοινότητας Θρακομακεδόνων  διετέλεσε μέλος του ΣΥΝΠΑ, και μέλος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου. Πρωτοστάτησε μαζί με άλλους, σε κινηματικούς αγώνες  ενάντια στην ανάληψη  των ολυμπιακών αγώνων  και  ενάντια στην δημιουργία του Ολυμπιακού χωριού , χάριν προστασίας του περιβάλλοντος.

Το 2006-2010 επανεκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος  και   διετέλεσε  Αντιπρόεδρος του  Πνευματικού  Κέντρου.

Από τον Μάιο του 2016 έως και τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν μέλος του Δ.Σ του ΕΟΔΥ  (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), ενώ διετέλεσε και  πρόεδρος της επιτροπής της θεσμικής του Ανασυγκρότησης.

Παράλληλα  έχει ουσιαστική συμμετοχή σε πολλούς φορείς και οργανώσεις.  Ως  δικηγόρος  υποστηρίζει  θέματα Ταυτότητας  φύλου ,  ενώ συμμετέχει στο Τμήμα  Δικαιωμάτων και Φεμινιστικής  Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αθηνά Καστρινάκη, (Παύλος Γερουλάνος– «Αθήνα Είσαι Εσύ»)

Γεννήθηκε στα Χανιά. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε το μεταπτυχιακό της, από το ίδιο πανεπιστήμιο, στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σχέσεις. Εργάζεται ως δημοσιογράφος, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, επίσης δημοσιογράφου, του αείμνηστου Γιώργου Καστρινάκη, γνωστού για τους κοινωνικούς του αγώνες μέσα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχει τιμηθεί με την υποτροφία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για μετεκπαίδευση στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Επίσης, είναι μέτζο-σοπράνο και ως σολίστ συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή και με σημαντικές ορχήστρες, κάνοντας εμφανίσεις στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Είναι μέλος του ΔΣ της Παγκρητίου Ενώσεως.

https://www.facebook.com/athenakastrinaki

Στέλιος Λάμπρου, (Νίκος Σοφιανός- «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας»)

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και είναι Λογιστής. Είναι μέλος Δ.Σ. πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στέλεχος του ΚΚΕ.

Χρήστος Καπούτσης, (Εκπρόσωπος Εργαζομένων)

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Είναι  απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Αλεξιπτωτιστών.  Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1989 εργάζεται ως δημοσιογράφος (διπλωματικός και στρατιωτικός συντάκτης) σε  εφημερίδες περιοδικά, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα (Από το 1998 στον Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ984). 

Ο «Μπάλλος« έπνιξε την χώρα – Ασύλληπτα ύψη νερού το τελευταίο 48ωρο

Βαρύς απολογισμός της θεομηνίας «ΜΠΑΛΛΟΣ» που σάρωσε τη χώρα. Χείμαρροι και λίμνες υπερχείλισαν, βράχοι και χώματα αποκολλήθηκαν από τα βουνά, δρόμοι κατολίσθησαν, γέφυρες άνοιξαν...

Δελτίο ειδήσεων στις 23:00

Βαρύς απολογισμός της θεομηνίας ΜΠΑΛΛΟΣ που σάρωσε τη χώρα. Χείμαρροι και λίμνες υπερχείλισαν, βράχοι και χώματα αποκολλήθηκαν από τα βουνά, δρόμοι κατολίσθησαν, γέφυρες άνοιξαν...

Συρία: Η Δαμασκός κατηγορεί το Ισραήλ για τον θάνατο ενός πρώην βουλευτή

Η Συρία κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό στρατό ότι σκότωσε τον Μεντάτ αλ Σάλεχ, πρώην μέλος του συριακού κοινοβουλίου ο οποίος είχε εκτίσει ποινή 12...

Ουζμπεκιστάν: Εκπρόσωποι των Ταλιμπάν συζήτησαν με τις αρχές της χώρας θέματα εμπορίου ανθρωπιστικής βοήθειας

Εκπρόσωποι των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν επισκέφθηκαν σήμερα το γειτονικό Ουζμπεκιστάν για να συζητήσουν θέματα εμπορίου και να διαπραγματευτούν την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, ανακοίνωσε το...

Αγρίνιο: Προληπτική εκκένωση οικισμού λόγω της ανόδου της στάθμης του νερού στη λίμνη Λυσιμαχεία

Στην προληπτική εκκένωση του οικισμού Καμαρετσέικα Ζευγαρακίου προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου, λόγω της ανόδου της στάθμης του νερού στη λίμνη Λυσιμαχεία. Παράλληλα, κλιμάκια μηχανικών της...

Κορονοϊός: 2.313 κρούσματα, 30 θάνατοι και 361 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19, που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες από τον ΕΟΔΥ, είναι 2.313, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν...

ΚΙΝΑΛ: Μεσολαβητικές επαφές Γ. Παπανδρέου με όλους τους υποφηφίους για συντεταγμένη πορεία

Μεσολαβητική, ενωτική πρωτοβουλία με όλους τους παράγοντες και υποψηφίους στο Κίνημα Αλλαγής, αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Γι' αυτήν την πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Α....

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στον Κολωνό

Φωτιά ξέσπασε για άγνωστο μέχρι στιγμής αιτίας, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Πυθοδώρου στον Κολωνό. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με...

Ένας αστικός κήπος στον δήμο Παπάγου-Χολαργού για κοινωνική και επαγγελματική ένταξη νέων με αναπηρία

Ένας κήπος μέσα στο αστικό τοπίο του δήμου Παπάγου-Χολαργού δημιουργήθηκε και από την περασμένη εβδομάδα παράγει ομορφιά και δράση από τους ανθρώπους που τον...

«Καθαρός Δακτύλιος» από τις 25 Οκτωβρίου – Ποια αυτοκίνητα «κερδίζουν» ελευθέρας

Σε ισχύ τίθεται από τις 25 Οκτωβρίου το μέτρο του «Καθαρού Δακτυλίου» στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αποφασίστηκε σε διυπουργική σύσκεψη υπό τον υπουργό Επικρατείας,...

Ανοιχτή Πόλη: Δικαίωμα στην στέγη

Σε μια πόλη που τουλάχιστον το 40% των κατοίκων της ενοικιάζει στέγη το ζήτημα της ραγδαίας αύξησης των ενοικίων αποτελεί σίγουρα πονοκέφαλο για πολλούς...

Πάνω από 170 χιλιοστά βροχής έπεσαν σε περιοχές της Αθήνας μέσα σε 2 ημέρες

Ισχυρές ήταν οι βροχοπτώσεις στην Αττική από την κακοκαιρία «Μπάλλος», προκαλώντας πληθώρα προβλημάτων στην πόλη των Αθηνών. Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου των αυτόματων...