back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κανονικά τον Σεπτέμβριο το Master Μαδρίτης

Διαβάστε επίσης

Κανονικά το Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί το Masters της Μαδρίτης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, παρά το γεγονός πως μετατέθηκε για εκείνη την περίοδο το Roland Garros, λόγω του κορονοϊού.

Παρά την παγκόσμια κατακραυγή που έχει αντιμετωπίσει το Roland Garros για τη μονομερή μεταφορά του τον προσεχή Σεπτέμβριο, το Masters της Μαδρίτης επιμένει ότι μπορεί να λάβει χώρα τον ίδιο μήνα ως το μοναδικό τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν!

Συγκεκριμένα, θα λάβει χώρα, σύμφωνα με τους διοργανωτές του πάντα, ακριβώς την εβδομάδα μετά το US Open και πριν την εβδομάδα έναρξης του Roland Garros, δηλαδή 13-19 Σεπτεμβρίου.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Χεράρ Τσομπανιάν που είναι το “δεξί χέρι” του προέδρου και οργανωτή του Madrid Masters, Ιόν Τιριάκ: “Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διοργανώσουμε το τουρνουά τον Σεπτέμβρη. Νομίζω ότι η πρόταση μας θα γίνει αποδεκτή παρά την πολυπλοκότητα που θα φέρει στο καλεντάρι.

Δεν φτάνουν όλοι στη δεύτερη εβδομάδα του US Open, συνεπώς θα έχουν χρόνο για τη μετάβαση στο χώμα. Μόνο οι φιναλίστ του US Open θα νιώσουν αυτήν την πίεση. Ο κόσμος θέλει να δει το Masters της Μαδρίτης και θα του δώσουμε αυτήν την ευκαιρία”, ανέφερε ο Τσομπανιάν υιοθετώντας στάση “Ρολάν Γκαρός” μέχρι στιγμής στις δηλώσεις του.

Στέφανος Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα