back to top
19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Ρεάλ προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Χάαλαντ

Διαβάστε επίσης

Πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση της επίθεσης της το καλοκαίρι είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ και είναι έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το Έρλινγκ Χάαλαντ, το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας ο Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Marca».

Ο 19χρονος Νορβηγός επιθετικός που μόλις το Δεκέμβριο μεταπήδησε από την Σάλτσμπουργκ στην Ντόρτμουντ έναντι 30 εκατ. ευρώ, έχει πετύχει τη φετινή σεζόν με τους δύο συλλόγους 40 γκολ σε 33 αγώνες και έχει…ταράξει τα νερά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και φυσικά οι μεγάλες ομάδες δεν μένουν ασυγκίνητες στην προοπτική να τον αποκτήσουν.

Στη Ρεάλ δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές σε 24 παιχνίδια, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται ο Μαριάνο Ντίας. Ο 32χρονος πλέον Καρίμ Μπενζεμά σηκώνει το βάρος στο σκοράρισμα της “βασίλισσας”, καθώς έχει πετύχει 19 τέρματα σε 36 αναμετρήσεις.

Πιθανότατα, ο Γιόβιτς θα παραχωρηθεί δανεικός το καλοκαίρι και θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τους Μαδριλένους να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ!

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα