back to top
21.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

21.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κλειστά τρία σχολεία στην Αθήνα αύριο λόγω κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή για προληπτικούς λόγους τρία σχολεία, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο μέλος της σχολικής κοινότητας να έχει έλθει σε επαφή με άτομο προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Αναλυτικά κλειστά θα μείνουν:

-Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών

– Το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού

– Το νηπιαγωγείο «Ι.Μ Καρράς»

Η διοίκηση του Κολλεγίου έχει ενημερώσει με μήνυμα τους γονείς των μαθητών του ότι μητέρα είναι θετική στον κοροναϊό και παράλληλα ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Ακολουθεί η επιστολή της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία», αναφέρει η σχετική επιστολή προς τους γονείς.

Σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας

Κικίλιας: «Επάρκεια των φαρμάκων στην ελληνική αγορά»

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Υγείας πραγματοποίησε σύσκεψη με τους εκπροσώπους και αντιπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας για να λάβει τη διαβεβαίωσή τους για την επάρκεια των κατάλληλων φαρμάκων στην ελληνική αγορά για την αντιμετώπιση του ιού.

«Σε συνέχεια των δηλώσεων του πρωθυπουργού της χώρας και προέδρου της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, το μεσημέρι στο Υπουργικό Συμβούλιο, κάλεσα σήμερα εκτάκτως τους εκπροσώπους και αντιπροσώπους των φαρμακοβιομηχανιών, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν για την επάρκεια των φαρμάκων στην ελληνική αγορά» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Iσίδωρος Ρούσσος, Γιώργος Μανουσακης, Νίνα Κομνηνού

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα