12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αλμπάνης και Μπουχαλάκης μαζί σε ακαδημία ποδοσφαίρου

Διαβάστε επίσης

Παραμονές του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ήταν ο Λεονάρντο Κούτρης με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, οι οποίοι με πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ βρέθηκαν μαζί σε σχολείο του Πειραιά.

Λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο ΠΣΑΠ πήρε άλλη μία υπέροχη πρωτοβουλία και ένωσε τις φωνές του Χρήστου Αλμπάνη και του Ανδρέα Μπουχαλάκη, οι οποίοι με την συνοδεία των υπεύθυνων επικοινωνίας των δύο ομάδων, αλλά και αντιπροσωπείας του ΠΣΑΠ επισκέφτηκαν την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα, όπου μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

Το ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρει χαρά και να προάγει όλες τις ηθικές αξίες, που θα μας βοηθήσουν να «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο. Οπου τα παιδιά μας θα ζουν χωρίς μίσος και εντάσεις.

Σε μερικές ημέρες, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και ως Π.Σ.Α.Π. θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως δεν μας χωρίζει τίποτα. Οτι αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ένας αγώνας και μεταξύ μας δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.

Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας συνόδευσε σήμερα τους Χρήστο Αλμπάνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα, όπου μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αντίστοιχα, μαζί με τους Ανδρέα Δημάτο και Νίκο Γαβαλά υπεύθυνους επικοινωνίας των δύο ομάδων, μετέφεραν στη νέα γενιά, γιατί όχι και στους επόμενους πρωταθλητές, πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε συμπαίκτες και αντιπάλους και όλοι μαζί αναδείξαμε μία πτυχή του ποδοσφαίρου που πρέπει να αποτελεί τον κανόνα.

Ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει…

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα