back to top
18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι – Ο κατήφορος συνεχίζεται

Διαβάστε επίσης

Μια απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 0-2 από την Μπέρνλι, η οποία σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο «Ολντ Τράφορντ».

To πρώτο διπλό της ιστορίας της στο «Ολντ Τράφορντ» πανηγύρισε η Μπέρνλι, που επικράτησε 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «βυθίζοντας» ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» γνώριζαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης απέναντι στην ομάδα του Σον Ντάις ότι με νίκη θα πλησίαζαν στο -4 από την τέταρτη Τσέλσι και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Τελικά όχι μόνο δεν πήραν το τρίποντο, αλλά πρόσθεσαν άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση που ανάγκασε τους οπαδούς της ομάδας να αρχίσουν να αποχωρούν από το 75ο λεπτό, γεγονός πρωτόγνωρο για την ομάδα.

Η Μπέρνλι με το τρίποντο αυτό απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39′ με το 10ο φετινό τέρμα του Κρις Γουντ στη φετινή Premier League, «παγώνοντας» τους γηπεδούχους, που δεν είχαν τρόπους να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Πόουπ.

Το…κερασάκι στην τούρτα της πίκρας ήρθε στο 56′. Ο Τζέι Ροντρίγκες με ένα υπέροχο γκολ έγραψε το 2-0, βάζοντας τέλος στα όνειρα της ομάδας του Σόλσκιερ για ανατροπή. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης η Μάντσεστερ έκλεισε στα καρέ της την Μπέρνλι, αλλά με καλή αμυντική λειτουργία η ομάδα του Ντάις πήρε αυτό το μεγάλο διπλό.

“Θέλουμε πίσω την Γιουνάιτεντ”, φώναζε το κοινό, έχοντας στο μυαλό του την ομάδα που σάρωνε τους τίτλους με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της.

“Λένε πως έχουν ξοδευτεί 600.000.000 λίρες για αυτό το ρόστερ αλλά δεν το βλέπω. Κάθομαι εδώ και νιώθω ντροπιασμένος. Τα νεαρά παιδιά σε όλη τη χώρα δεν θα φοράνε τώρα φανέλες της Γιουνάιτεντ, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει”, δήλωσε ο παλαίμαχος αμυντικός των κόκκινων διαβόλων και νυν τηλεσχολιαστής, Ρίο Φέρντιναντ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα