back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Mανόλης Καλαμπόκας στον Αθήνα 984: “Ξαναρχίζουν στο Δήμο Αθηναίων, δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων μέσω του Κέντρου δια βίου Μάθησης”

Διαβάστε επίσης

2020/01/16

Ξαναρχίζουν μετά από τρία χρόνια στο Δήμο Αθηναίων, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων μέσω του Κέντρου δια βίου Μάθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντες και την κατάρτισή τους σε ποικίλα θεματικά πεδία, μέσω μαθημάτων πληροφορικής και νέων τεχνολογιών- κυρίως για την τρίτη ηλικία- όπως επίσης επιχειρηματικότητας, ξένων γλωσσών και ελληνικών για τους μετανάστες, φωτογραφίας, ραπτικής, δημιουργίας κοσμήματος και άλλα.

Ο αντιδήμαρχος Υγείας και Παιδείας Μανόλης Καλαμπόκας μίλησε στον Αθήνα 9.84 για τις θεματικές ενότητες και τις προτεραιότητες του Δήμου.

” Ως δημοτική αρχή, η λειτουργία μας στην πόλη δεν είναι συνυφασμένη μόνον με την καθαριότητα τον φωτισμό και την φροντίδα του πρασίνου. Κύριο ζήτημα για τον Κώστα Μπακογιάννη, αποτελεί και η κάλυψη πολλών πρακτικών αναγκών των πολιτών , όπως η στήριξη της παιδείας και της υγείας μέσω των δημοτικών ιατρείων. Παράλληλα προσφέρονται δυνατότητες να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο επαγγελματικά.”

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει αρχίσει και θα διαρκέσει έως τις 24 Ιανουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τη φυσική τους παρουσία στο γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων 22, αλλά και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Αθήνα 9.84 και στο portal του Δήμου CityofAthens.gr.

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα