back to top
17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ισόπαλοι 0-0 Λαμία και Παναιτωλικός

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Λαμία και Παναιτωλικός στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

Μετά από μια σειρά χαμένων ευκαιριών με τους παίκτες της Λαμίας να σταματούν σχεδόν πάντα στον ανίκητο, Νίκο Γιαννακόπουλο, Λαμία και Παναιτωλικός έμειναν χωρίς τέρματα.

Ο 26χρονος τεραμτοφύλακας έκανε σωρεία επεμβάσεων. Δοκάρι ο Βάντερσον στο 62’ για τους γηπεδούχους, μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Καραμάνο να νικιέται από τον Γιαννακόπουλο και στη συνέχεια ο Τουράμ έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία.

Η Λαμία έφτασε τους τέσσερις πόντους, πρώτος βαθμός για τον Παναιτωλικό, που λίγο έλειψε στο φινάλε, να πάρει και το ματς με τον Αριγίμπι να σουτάρει μόλις άουτ στο 88’ μετά από προσωπική προσπάθεια.

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (50’ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (83’ Σάλιακας), Βύντρα (65’ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77’ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61’ Αριγίμπι), Σιέστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73’ Μιμίτο)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα