back to top
19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δ. Παπαγγελόπουλος: Όλα όσα ισχυρίζεται η κα Ράικου για «Ρασπούτιν» είναι ψέματα

Διαβάστε επίσης

Τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο κατονομάζει – σύμφωνα με πληροφορίες – για προσπάθεια παρέμβασης στο έργο της η τέως επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου στην κατάθεση που έδωσε χθες Δευτέρα ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρου Σοφουλάκη , ο οποίος μαζί με το συνάδελφό του Ευάγγελο Ζαχαρή διενεργεί την έρευνα για χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Ως εκ τούτου οι ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί, όπως το Σύνταγμα προβλέπει, αμελλητί αποφάσισαν να διαβιβάσουν άμεσα στη Βουλή την κατάθεση της κ. Ράικου, η οποία – όπως είναι γνωστό – ήταν η πρώτη , η οποία περίπου ένα χρόνο πριν είχε μιλήσει για τον αποκαλούμενο «Ρασπούτιν».

Με αφορμή τη διαβίβαση της κατάθεσης της τέως εισαγγελέως Διαφθοράς στη Βουλή, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης παπαγγελόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Υπενθυμίζω ότι στην επιστολή παραίτησης της, η κυρία Ράικου δεν ανέφερε το παραμικρό για εμένα. Απεναντίας μίλησε για τον εντοπισμό 28 εκατομμυρίων ευρώ βρόμικου χρήματος, ενδεχομένως και σε πολιτικούς. Μετά από 1,5 χρόνο εφηύρε τον «Ρασπούτιν» για αντιπερισπασμό. Αφού πέρασε κι άλλος ένας χρόνος, τόλμησε να αναφέρει το όνομα μου. Όλα όσα ισχυρίζεται η κα Ράικου για «Ρασπούτιν» είναι ψέματα.Εχω όλα τα στοιχεία για να το αποδείξω. Ήρθε η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες της. Τα υπόλοιπα στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη”.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα