back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Γιάννης Ραγκούσης στον Αθήνα 9,84: “Η κυβέρνηση εφαρμόζει μία απαράδεκτη επικοινωνιακή πολιτική ,που θέλει οι αστυνομικοί πέρα από τα όπλα τους να φέρουν και κάμερες μαζί ,άμεσα συνδεδεμένες με τα τηλεοπτικά κανάλια, για να μπορέσουν να περνάνε προς τα έξω οι αστυνομικοί θεατρινισμοί που στήνουν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοϊδης”.

Διαβάστε επίσης

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμιά επιχειρησιακή λογική πάνω στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια ασφάλεια εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης , μιλώντας στον Αθήνα 984 και τον Βασίλη Πάικο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: ” Δεν υπάρχει καμία νέα επιχειρησιακή λογική , δυστυχώς, δεν έχουν εισφέρει επιχειρησιακά το παραμικρό. Εφαρμόζουν τα υφιστάμενα επιχειρησιακά σχέδια της αστυνομίας για κάθε θέμα . Το μόνο νέο που έχουν εισφέρει είναι μια νέα επικοινωνιακή αντίληψη στην επιχειρησιακή λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας . Μία απαράδεκτη επικοινωνιακή , αν θέλετε, πολιτική και νοοτροπία που θέλει οι αστυνομικοί πέρα από τα όπλα τους να φέρουν και κάμερες μαζί ,άμεσα συνδεδεμένες με τα τηλεοπτικά κανάλια, για να μπορέσουν να περνάνε προς τα έξω οι αστυνομικοί θεατρινισμοί που στήνουν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοϊδης”.

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει να κάνει με τη νέα δομή της ΕΥΠ , λέγοντας χαρακτηριστικά: ” Αυτά τα δίκτυα τα ΚΥΠατζίδικα μέσα στο ελληνικό δημόσιο μόνο επί δικτατορίας συνέβαιναν . Όλα αυτά δημιουργούν ένα σύνολο εξαιρετικά προβληματικό στη διαχείριση αυτού του τομέα”.

Ερωτηθείς αναφορικά με το γεγονός ότι αποδόθηκε στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και πάλι το διαβατήριο του, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε: “Κοιτάξτε εμείς διατυπώσαμε κάποια πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα, γιατί το αν δικαιούται ή όχι κάποιος διαβατήριο, το οποίο έχει στερηθεί, επειδή εκκρεμούν σοβαρές δίκες στις οποίες είναι κατηγορούμενος , όπως ο κ. Μαρινάκης” . Και πρόσθεσε : “Είναι θέμα το οποίο μπορεί κανείς να το κρίνει με βάση τις απαντήσεις που οφείλει να δώσει ο κ. Χρυσοχοϊδης ,που υπογραμμίζω ότι η σιωπή του είναι ενοχή. Γιατί ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν έχει απαντήσει στις ερωτήσεις που του απηύθυνε η αξιωματική αντιπολίτευση. Και αν νομίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης ότι η σιωπή του που είναι ενοχή θα είναι και ανεκτή, κάνει πολύ μεγάλο λάθος και θα το διαπιστώσει στο επόμενο διάστημα” κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα