back to top
25.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

25.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ξεκινά τις προσπάθειές της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η εθνική βόλεϊ γυναικών

Διαβάστε επίσης

Δεκαοκτώ χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Εθνική βόλεϊ γυναικών επιστρέφει στη διοργάνωση της Άγκυρας την Παρασκευή.

Οι αθλήτριες του Γκιγιέρμο Ναράνχο αντιμετωπίζουν στις 20:00 την «οικοδέσποινα» με στόχο να μπουν με το «δεξί» στην προσπάθεια για την τετράδα του ομίλου και την πρόκριση στις «16» της διοργάνωσης.

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εμείς έχουμε το στόχο μας και ξέρουμε πως θα τον πετύχουμε. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έχουμε την ευκαιρία μας. Θέλουμε να διασκεδάσουμε στη διοργάνωση, είναι ιστορική στιγμή για την Ελλάδα, γιατί, μετά από 18 χρόνια, επιστρέφει στην ελίτ. Να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές στο 100%» σχολίασε στην επίσημη παρουσίαση του γκρουπ ο Γκιγιέρμo Ναράνχο.

«Είναι δύο τα γκρουπ δυναμικότητας στον όμιλο και εμείς κόντρα στη Γαλλία και τη Φινλανδία έχουμε τις πιθανότητές μας. Σερβία, Τουρκία και Βουλγαρία είναι το πιο δυνατό γκρουπ δυναμικότητας που έχουμε στον όμιλό μας», συμπλήρωσε ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα