back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Άρης-Μόλντε 3-1: Έπεσε μαχόμενος μέχρι τέλους

Διαβάστε επίσης

Ο Άρης έκανε την υπέρβαση προηγήθηκε με 3-0 της Μόλντε οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση, αλλά δέχθηκαν γκολ στο 105′ και αποκλείστηκε από το Europa League.

Ο Άρης ήταν εντυπωσιακός στην ρεβάνς με την Μόλντε αλλά δυστυχώς αποκλείστηκε στην παράταση καθώς νίκησε με 3-1 τους Νορβηγούς, αλλά το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 105΄ στέρησε από τους κίτρινους την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι, θέλοντας να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Το πρώτο γκολ σημείωσε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ο Ματίγια στο 25′ και 12 λεπτά αργότερα, ο Δεληζήσης από κοντά μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Φετφατζίδη έκανε το 2-0, βάζοντας…φωτιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην επανάληψη ο Άτηε μπήκε αποφασισμένος να φτάσει σε ένα τρίτο τέρμα αλλά οι προσπάθειες των Κόρχουτ (50’) και Ρόουζ (52’) δεν βρήκαν δίχτυα. Ότι δεν κατάφεραν εκείνοι, το έκανε ο Ντιγκινί στο 84’. Ο Γάλλος επιθετικός μετά από τη σέντρα του Σούντγκρεν πλάσαρε ιδανικά στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, οι γηπεδούχοι έχασαν τις ευκαιρίες αλλά οι Νορβηγοί πέτυχαν το γκολ της πρόκρισης. Ο Μπολί στο 104′ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη, κρέμασε τον Κουέστα που έκανε λανθασμένη έξοδο και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (104′ Μπάσα), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (78′ Γιουνές), Λάρσον (64′ Μαρτίνες), Ντιγκινί (102′ Τόνσο), Ιντέγε

ΜΟΛΝΤΕ: Κράνιξ, Χάουγκεν (55′ Φόρεν), Γκαμπριέλσεν, Μπιόρνμπακ, Χάραλντσεϊντ, Άουρσνες, Χουσάιν, Χέσταντ (99′ Κνούντζον), Άικρεμ (75′ Έλινγκσεν), Ούι (88′ Μπολί), Τζέιμς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα