back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μ. Χρυσοχοΐδης: Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις

Διαβάστε επίσης

«Η ασφάλεια είναι το μέγιστο αγαθό, χωρίς την ασφάλεια η Δημοκρατία σαπίζει, είμαστε εδώ για να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να εμπεδώσουμε το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες». 

Αυτό τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, ενώ πρόσθεσε: «είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα η απόφαση του πρωθυπουργού κυρίου Μητσοτάκη να μου αναθέσει τη θέση αυτή, νιώθω μεγάλη χαρά που ξαναβρίσκομαι εδώ με όλους εσάς». 

Η απερχόμενη υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου είπε από την πλευρά της ότι «το έργο μας στο υπουργείο, μαζί με την Όλγα Γεροβασίλη, έχει δρέψει πολλούς καρπούς. Η ΕΛΑΣ έχει ενισχυθεί με εξοπλισμό, είναι άρτια οργανωμένη και έχει αποτελεσματικότητα. Νικάμε το έγκλημα κάθε μέρα. Οι επιτυχίες της ΕΛΑΣ και της πυροσβεστικής είναι εξαιρετικές».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα επισκεφθεί αργότερα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι – ακολούθως στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο, κατά την οποία θα ζητήσει την ενίσχυση των δυνάμεων στις πιο κρίσιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου στις 22 Ιουλίου να μιλάμε, όπως είπε χαρακτηριστικά, για τη νέα επιχειρησιακή στρατηγική της Αστυνομίας και του υπουργείου.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα