back to top
19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Mundo Deportivo: “Ο Γκριεζμάν θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα”

Διαβάστε επίσης

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει η “Mundo Deportivo” στο πρωτοσέλιδό της.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δήλωσε πριν μερικές ημέρες ότι γνωρίζει ήδη τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του, χωρίς όμως να τον αποκαλύπτει. Τα δημοσιεύματα μιλούσαν για απόκτηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως αν ισχύει το ρπορτάζ της “Mundo Deportivo”, ο ίδιος επιθυμεί να παίξει στη Μπαρτσελόνα.

Στο ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρεται ότι ο ίδιος δεν θέλει να χάσει ξανά την εικαιρία να αγωνιστεί στους μπλαουγκράνα, όπως συνέβη πέρυσι. Η κακή χρονιά της Ατλέτικο τον βοήθησε να πάρει την απόφαση να παίξει σε κορυφαίο σύλλογο, δείχνοντας πως το μέλλον του είναι στο “Καμπ Νόου”, δίπλα στο Λίο Μέσι.

Για να γίνει όμως η επιθυμία του γεγονός, θα χρειαστεί και ο ίδιος να κάνει πίσω στο οικονομικό σκέλος, καθώς μπορεί να πάρει τα χρήματα με βάση την περσινή πρόταση της Μπαρτσελόνα και όχι αυτά που του έδωσε η Ατλέτικο προκειμένου να τον κρατήσει και φέτος στις τάξεις της.

Όσον αφορά την Παρί το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και μένει να φανεί στην πράξη αν τελικά ο Γκριεζμάν θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης ή Παρισίου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα